Linn-Anne Hovland

linn anne

Jeg har selv gått på Art Complexion og jobber nå som showroomsansvarlig på Mildh Press. Dette er et pr-byrå som jobber innen mote-, skjønnhet- og livsstilsegmentet. Nå jobber jeg først og fremst med PR og mote, men har også med meg gode erfaringer fra skolen som jeg bruker i forbindelse med våre skjønnhetskunder.
For meg fungerte skolen som et springbrett inn i bransjen, og jeg ville aldri ha vært der jeg er nå hvis det ikke hadde vært for Art Complexion. Skolen ga meg et uvurderlig nettverk, noe jeg ikke kunne ha fått til alene.
Jeg føler at jeg ble godt forberedt på arbeidslivet, og det var fint å kunne få gode råd og tips fra lærere med lang arbeidserfaring. De var flinke til å terpe oss på å jobbe hardt og effektivt, og å alltid gi 100 prosent! Dette er egenskaper jeg har tatt med meg videre, og som jeg mener er veldig viktig hvis man skal jobbe i mote- og skjønnhetsbransjen.
Ofte har jeg behov for assistenter på Mildh Press, og da ringer jeg alltid først til Art Complexion. Jeg vet at de ansatte på skolen kan gå god for studentene, og at jeg kan stole på at studentene er godt opplært, pliktoppfyllende og lærevillige.
Jeg er takknemmelig for alle muligheter jeg fikk gjennom skolen, og vil absolutt anbefale Art Complexion hvis du vil jobbe med mote og makeup!

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion