Jorun Wisløff Hansen

jorun

Praksisansvarlig / Faglærer
Jorun underviser i temaer innenfor korrigerende makeup, videregående makeup-teknikker, historie og makeup til TV/film/scene. Hun er fagskoleutdannet makeup artist ved Art Complexion. I tillegg til å undervise på skolen, jobber Jorun også fast som sminkør og hårstylist på Folketeateret. Som freelance makeup artist har hun i tillegg bred erfaring fra reklame, video og portretter, ofte i samarbeid med Team Laukli. Jorun har jobbet 15 år som hårstylist og har spesialisert seg innen afrohår.

Liv Larsson

Liv Larsson

Pedagogisk ansvarlig / Faglig ansvarlig
Liv Larsson er pedagogisk ansvarlig og faglig ansvarlig ved Art Complexion makeup skole. I tillegg underviser hun i temaer innenfor emnene elementær forkunnskap, historie, mote og trender. Liv er utdannet ved Kolding Kunsthåndværkerskole i Danmark og har i tillegg en pedagogisk utdannelse fra Odense UCL. Hun har blant annet jobbet som lærer og pedagogisk leder ved Columbineskolen International designskole (DK) og som lærer i tegning og design ved Esmod Oslo. Hun har også erfaring som moteillustratør i Allergruppen (DK). Liv har i tillegg etablert og ledet Kunstskolen Larsson & Larsson i Danmark.

Ingrid Presttun Eide

Profil Ingrid

Rektor / Faglærer
Ingrid underviser i teamer innenfor emnene elementær forkunnskap, korrigerende makeup, historie og støttefag. Hun er utdannet makeupartist fra Art Complexion. Ingrid har jobbet som fagansvarlig og hovedmakeupartist for Makeup Mekka, hvor hun blant annet var med i utviklingen og produksjonen av Makeup Mekkas eget sminkemerke. Hun har erfaring fra Oslo Runway, L’Oréal, Maybelline, Essie, Trinny og Susannah oppdrag Norge, nettmagasinet KK, klikk.no, Dagbladet, Makeup Store, drifting av hudpleie og spa, brudemakeup, festmakeup, kurs, og som skjønnhetsredaktør i magasinet Karl Johan.
I tillegg til å undervise ved Art Complexion jobber Ingrid som freelance makeup artist og driver skjønnhetsnettstedet www.hesvikeide.com sammen med Marthe Hesvik.

Hanne Christophersen

hanne-bilde-400x5522

Produktansvarlig / Faglærer

Hanne underviser i temaer innenfor alle emnene på skolen utenom mote og trender og markedsføring. Hun er utdannet makeup artist ved Art Complexion og har etter det jobbet som freelance makeup artist. Hanne har bred erfaring innenfor reklame og reklamefilmer, tv og musikkvideoer mm. I løpet av de siste årene har hun blant annet jobbet med Røyksopp, Donkey Boy, Nite Rain, Alexander Sprekenhus, Ylvisbrødrene, Noomi Rapace, Märtha Louise med flere. Hanne har også jobbet mye med visninger slik som Oslo Runway, Wella og Moods of Norway. Noen av Hannes spesialiteter er air brush og mørke hudtoner.

Catrine Wilsbeck

catrine-bilde-400x552

Daglig leder
Catrine er utdannet på Complections i London. Hun startet Art Complexion i 1990, og var på denne tiden en av Norges mest anerkjente og benyttede makeupartister. Gjennom hennes aktive år som makeupartist jobbet hun blant annet mye med reklamefoto og reklamefilmer, hvor en av hennes mest kjente var en datakampanje med rolleinnehaver fra “Hotell i Særklasse” (Andrew Sachs alias Manuel.) Hun har også jobbet med kjente internasjonale artister slik som “Pet shop boys” og “Erasure”. I tillegg har hun jobbet på Den Norske Opera, i TV Norge og har hatt mye kursvirksomhet rundt omkring i landet.

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion