June Agneta Myrèn

june-agneta-myren

Faglærer
June underviser i temaer innenfor emnene makeup til TV/film/scene og støttefag. Hun har sin makeup artist utdannelse fra Make up Manic hvor hun også utdannet seg innenfor spesialeffekter. June har i tillegg svennebrev som frisør.  Hun har jobbet på Folketeateret, Oslo Nye Teater og Det Norske Teatret. I tillegg til å være freelance har hun jobbet på såpeserien Hotel Cæsar som sminkesjef, vært makeup og hårdesigner på Neste Sommer, Meglerne, Nobel, Kongens Nei, Lilyhammer, Burning, Beatles, Karsten og Petra og Halvbroren. På Art Complexion makeup skole underviser hun i temaene teater, karakterer til TV/teater/film og karakterer til foto.

http://www.imdb.com/name/nm3590362/

Kristian Dale

kristian-dale

Faglærer
Kristian underviser i teamer innenfor emnet støttefag. Kristian er utdannet fotograf fra Brooks Institute of Photography i USA. Han gjør både kommersielle og redaksjonelle oppdrag og har blant annet kunder som Telenor, TV Norge, DNB, One Piece, Helly Hansen, Tine, Tom Wood, Skoda og L’Oréal. På Art Complexion makeup skole underviser han i temaene fotolære og photoshop.

http://www.kristiandale.com/index

Vilde Bekken

vilde-bekken

Faglærer
Vilde underviser i temaer innenfor emnet videregående makeupteknikker. Hun har svennebrev som frisør og er utdannet makeup artist fra Art Complexion makeup skole. I tillegg til å jobbe som freelance makeup artist jobber Vilde fast på NRK. I NRK har hun blant annet jobbet med Melodi Grand Prix, Idrettsgallaen, P3gull, TV-aksjonen, Nobels fredspris, Lindmo og mange av NRKs faste programmer. På Art Complexion makeup skole underviser Vilde i temaet showsminke til TV og video.

Linda Nicolaysen

linda-nicolaysen

Faglærer
Linda underviser i tema innenfor emnet videregående makeupteknikker. Linda er utdannet fra Art Complexion makeup skole og Strykejernet Kunstskole i Oslo. Hun er fagansvarlig makeup artist for Glo Minerals i Norge i tillegg til å jobbe som freelance makeup artist for mange store kunder. På Art Complexion underviser hun i makeup til foto og har bransjerelatert workshop sammen med hårstylist Lars Eriksen Eitran og fotograf Kristian Dale.

http://www.lindanicolaysen.com/

Marthe Hesvik

marthe-hesvik-profil

Faglærer
Marthe underviser i teamer innenfor emnene videregående makeupteknikker, og mote og trender. Hun er utdannet makeupartist fra Art Complexion. Marthe er offisiell makeup artist for Maybelline New York Norge, og jobber i tillegg som freelance makeup artist og journalist i magasinet Kamille. Marthe jobber både i Norge og New York og har de siste fire sesongene jobbet på New York Fashion Week. På Art Complexion makeup skole underviser hun i temaene makeup til foto, fashion aktuell og styling.
I tillegg til dette driver hun skjønnhetsnettstedet www.hesvikeide.com sammen med Ingrid Presttun Eide.

Marthe Hesvik er under Style Management by Tinagent http://stylemanagement.no/creative/marthe-hesvik/#overview

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion