Hårstylingkurs

07

 

Jeanette har arbeidet som hårstylist på Toni and Guy de siste 8 årene, og har sin frisørutdannelse gjennom Toni and Guy i Oslo og London. Hun er utdannet makeupartist gjennom Art Complexion i Oslo og i Los Angeles. Hun reiser mye mellom København og Oslo, og arbeider for magasiner og med kommersielle oppdrag. Hun har også erfaring med tv og motevisninger. Jeanette er representert av Pudder i Oslo, og Scoop i København.

Kurset tar for seg både basis stylingteknikker, produkt-og verktøylære, stylingteknikker langt og kort hår, teknikker for krøller, bølger og rett hår, brudeoppsetninger, old fashioned glamour og avantgarde. Kurset er en absolutt nødvendighet om du ønsker å jobbe med hår i tillegg til make-up.

Vi blander teori med demonstrasjoner og har work-shops. Målsetningen er å gi en grundig opplæring i ulike hårstylingsteknikker, men også lære bort selvstendige arbeidsmetoder. Selvsagt byr kurset på en masse inspirasjon!

Det blir satt av flere dager til egen praksis, hvorpå hver og en forbereder seg til ”eksamen” under profesjonell veiledning av Jeanette.

Siste kurskveld skal alle style hår, legge makeup og gjøre full styling av egen modell til fotografering. Fotograferingen foregår på skolen med egen, profesjonell fotograf. Det blir avslutningsfest med utdeling av egne bilder og kursbevis.

NB. For de av deltagerne som ikke føler seg kompetente nok til å legge makeup, vil en ekstern utøver av makeup faget stå til disposisjon når makeupen skal legges.

Tid: 10 dager på kveldstid.

Vi arrangerer to kurs i året, et på høsten og et på våren. Disse går over to kvelder i uken.

Pris: 10000,- inkl. kurspakke.

Se påmeldingsskjema for påmelding eller ring eller send oss en e-post om du ønsker mer informasjon.

Last ned påmeldingsskjema

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.