Karriere

01

 

Markedet trenger makeup artister!

Nå kan du også få en bachelor i makeup. Southampton Solent University i England tilbyr våre studenter å starte rett på andre året innen makeup and hair design ved deres universitet.

Art Complexion arbeider stadig for at nettverket vårt skal bli enda større og vårt nyeste tilskudd på den fronten er samarbeidet med Solent Southampton University i England. Nå kan våre uteksaminerte studenter om de vil, starte rett på andre året innen makeup and hair design og få en bachelor i dette. Denne ordningen er kun tilgjengelig om du har en ettårig fagskoleutdanning innen makeup. Les mer om studiet på Southampton sin hjemmeside her.

Som makeup artist er det mange retninger man kan velge etter endt utdannelse. Noen trakter etter å jobbe på teater, i TV, som makeup konsulent for et kosmetikkfirma eller som moteansvarlig i et motemagasin. Andre kan ha et større ønske om å være frilans for å stå friere til å velge forskjellige arbeidsplasser. Det være seg jobber innen mote, musikkvideoer, reklamefoto, reklamefilm, spillefilm – eller kanskje arrangere egne makeup kurs. Svært ofte har vi hatt kosmetologer, frisører og fotografer m.fl. som har hatt ønske om å komplettere faget sitt med en makeup utdannelse. Mulighetene er mange og mangfoldige!

Flere av våre tidligere studenter jobber nå i div. motemagasiner både fast som moteredaktører og skjønnhetsansvarlige, men også freelance med makeup, hår og styling. Flere tidligere studenter er også involvert i NRK, TV2, og som hospitanter ved Oslo Nye, Det Norske Teater og Operaen. Mange av våre tidligere studenter er i tillegg nært knyttet til Oslo Runway, Oslo Trend og flere andre spennende oppdragsgivere slik som Pudder og Style Management; Norges ledende styling byråer som representerer makeup artister, stylister, hårstylister, interiør stylister, fotografer og filmregissører.

Velkommen som søker!

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.