Kurspakken

leppestift

Skolens makeup og hårprodukter

På Art Complexion benytter vi oss av flere ulike leverandører innen makeup og hår. Dette fordi vi mener de forskjellige merkene har sine spesialiteter. Lærerne ved skolen jobber aktivt frilans, og tester hele tiden ut nye produkter. På denne måten får de førstehåndskjennskap til hva som eksisterer på markedet og hva som utmerker seg. Det er svært sjelden at et helt sortiment er å foretrekke. I tillegg mener vi det er like viktig at studenten får anledning til å bli kjent med forskjellige makeup merker og hår produkter.

Oway, Sebastian, Alexander Sprekenhus, Tresemme  er hårprodukter brukt av frisører og stylister over hele verden og som vi benytter oss av her på skolen.

Teatersminke og spfx leveres fra VISAGE MAKEUP STORE  og Blond und Braun som begge fører kvalitetssminke fra flere ledende produsenter innen TV, film og teater. Merkene er blant annet Ben Nye, Kryolan og Premier Products Inc.

MAC, Inglot, Nilens Jord, Zanzuel, Jane Iredale, Makeup Mekka, Mii Cosmetics, Sweed Lashes og NYX er makeup merkene vi bruker innenfor skjønnsminke. Vi velger det beste fra hvert merke og tilpasser kurspakken fra år til år. Makeupen har høy kvalitet og er godt egnet til både kropp og ansikt. Noen av produktene er mineralbasert og kjent for sine gode foundations og godt pigmenterte øyenskygger.

Rabattordninger

  • MAC Cosmetics gir 20% rabatt til studenter som søker om prokort.
  • Visage Makeup Store gir 10% til alle studenter og ferdigutdannede makeupartister.
  • Inglot gir 20% til alle studentene med gyldig skolebevis.
  • Makeup Mekka gir 30% til alle studentene med gyldig skolebevis.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion