Archive for January, 2012

Zanzuel og Linda Wickman jobber med Trinny og Susannah

Nå jobber Linda Wickman backstage med Trinny og Susannah til innspillingen av showet deres i Norge. De bruker både BEKK og Zanzuel når de legger makeupen. Det er ikke lenge siden vi hadde Linda Wickman i undervisningen på skolen, så det blir spennende å følge med i resultatet på både sminke, hår og styling når serien er ferdig.

Besøk fra Nationaltheatret

Maria Zhal underviser studentene på Art Complexion i karakterer til tv, filmkarakterer og i tillegg skal hun undervise i spesialeffekter. Maria har vært hovedansvarlig for sminken i Rockeulven på Nationaltheatret, og da hun var hos oss demonstrerte hun hvordan hovedkarakteren ble laget.

Kinodag for studentene

I går hadde studentene kinodag for å følge opp film og tv-undervisning. Filmen New years eve ble valgt som inspirasjon, og hele klassen hadde en koselig kveld på Vika kino. Det var mange kjente skuespillere med i filmen, så det var flust av makeup uttrykk å boltre seg i.

Airbrush og musikkvideo

Studentene har virkelig vært kreative og fått utfolde seg gjennom airbrush og sminke til musikkvideo. Nå er de klare for et nytt halvår med både teater,spesialeffekter, søm og re-design mm. Det blir en spennende tid fremover, så følg med i bloggen om du vil se flere bilder av det flotte arbeidet studentene gjør.

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion