Archive for January, 2013

Student bidrar i beauty shoot i magasinet Stella

De som følger bloggen har kanskje fått med seg at vår student Marthe Hesvik Norheim vant en konkurranse under Red Carpet Kurset Hilde Pettersen Reljin hold på Art Complexion før jul. Premien var en beauty shoot med magasinet Stella, som nå er ute i butikkhyllene. Bildene ble superfine, og om du ikke har kjøpt Stella allerede kan du ta en sniktitt på resultatet her.

Fotograf: Isabel Watson
Makeup: Hilde Pettersen Reljin og Marthe Hesvik Norheim
Hår: Andres Kløvstad (Inch)
Styling: Tomas Erdis
Modell: Sophia Lie (Team models)

 

Karakterer til tv og film

Denne uken starter studentene et samarbeidsprosjekt med Noroff sine filmklasser. De skal gjøre en reklamefilm og en actionscene. Som forberedelse har studentene gått gjennom karakteranalyse til tv og film, samt spesialeffekter. På bildene kan du se en liten smakebit av karakterene.

Nå blir det mye planlegging og forberedelse frem til opptaksdagene, og vi gleder oss allerede til sluttresultatet.

Spesialeffekter med Dorte Pedersen

Forrige uke hadde studentene undervisning i spesialeffekter med Dorte Pedersen. Dorte er ekstremt dyktig og jobber mye innenfor film, og står for blant annet Fritt Vilt filmene, 90 minutter og Flukt. Vi er kjempeglade for at flinke Dorte kunne være her og lære oss så mye spennende og nyttig.

Studentene fikk blant annet lære arr, blåmerker, kutt, skrubbsår og brannskader.

Premiere på Trinny og Susannah oppdrag Norge

Art Complexion sine lærere og tidligere studenter har vært med på makeup teamet til Trinny og Susannah oppdrag Norge. I kveld skal vi benke oss foran TV-skjermen for å se på alle de flotte damene som stilte opp i programmet.

Ikke gå glipp av permieren i kveld på kanal FEM!

Hårstyling med Kjell Nordström

Rett før jul hadde studentene fantastiske Kjell Nordström i hårstyling på skolen. I løpet av uken lærte studentene seg mange ulike teknikker for å style håret, og ikke minst hvordan stylingen skal holde seg like fresh gjennom alle slags forhold. Vi er imponert over alle kreasjonene studentene klarte å få til i løpet av uken.

 

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion