Archive for January, 2016

Kunne du tenke deg en karriere innen makeup og styling?

Kunne du tenke deg en karriere innen makeup og styling? Vi utdanner profesjonelle makeup artister til jobber innen mote, reklame, tv/film og teater mm. Sjekk ut Art Complexion makeup skole og følg oss gjerne på instagram @artcomplexion

Når man skal velge et makeup studie sier de faglærte i bransjen at ved å velge en ettårig utdannelse vil du få et større nettverk som hjelper deg i jobb etter endt utdanning. Du vil få mye mer praksis i alle fagområder som gjør deg til en sikker utøver av de tekniske aspektene ved håndverket. Profesjonelle makeup artister kan også fortelle at ved å kunne bruke grunnteknikker innen teater og spesialeffekter vil du som utøver bli rustet til å jobbe mer bredt og allsidig innenfor hele spekteret av bransjen. Det åpnes for større dimensjoner og man ser gjerne flere kreative løsninger i forhold til å skulle gjøre for eksempel et stort fashion show, fashion shoot eller reklame.

Makeup og foto av vår kreative og teknisk flinke student Susann Thorjussen. Susann har også en fin instagramkonto du kan følge på @susiqueee om du lurer på hva våre studenter gjør i skolehverdagen.

Kunne du tenke deg å bli en av oss? Vi har rullerende opptak, så du kan søke for skoleåret som starter august 2016 nå. Ring oss gjerne for en prat på telefon 22 33 30 70 eller send oss en e-post på post@artcomplexion.no.

Les mer om hva noen av våre tidligere studenter jobber med i dag http://www.artcomplexion.no/dette-kan-du-jobbe-med-som-profesjonell-makeup-artist/

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion