Archive for February, 2015

#glamsquad – lær deg å legge makeupen til Kim!

Trenden med kontur og highlight avløses av mer naturlig makeup fremover, men vi kommer likevel ikke bort fra at mange ønsker seg looken til Kim Kardashian. Kim har også gått bort fra den mer ekstreme kontureringen, men holder likevel på sin karakteristiske look. Gisken Øversjøen som er student ved Art Complexion makeup skole skal her vise hvordan man kan legge en lignende makeup. Denne makeupen kan enkel tilpasses andre hudtoner og et mer nordisk utseende.

Art Complexion tar opp nye studenter til skoleåret som starter høsten 2015 – SØK NÅ!

Foto: Tord-Erik Andresen
Modell: eb Models

1
Start med å legge en concealer i en halv tone lysere enn huden i midtpartiet av ansiktet. Legg så en foundation i din egen hudtone eller en halvtone mørkere (ikke gå for mørkt, da blir det lite troverdig) i rammen av ansiktet. Pass på at det ikke er synlige overganger mellom det mørke og det lyse. Fyll i brynene med blyant eller brynspudder slik at de får en jevn, fin form. Gre dem også gjerne med en gele slik at de holder seg på plass.

2
Bruk et transparent (gjennomsiktig) pudder for å fiksere foundation. Om du ikke blir veldig blank er det fint å kun legge litt pudder i T-sonen for å beholde gløden i resten av ansiktet.

3
Start med en skimrende beige øyenskygge og legg denne ca 2/3 inn på lokket fra øyekroken. På den siste tredjedelen legger du en gråbrun skygge og duser den forsiktig opp i globalen. Pass på at du duser ut alle harde kanter. Legg gjerne også under øyet for å skape en myk innramming av blikket.

4
Legg en kajal langs øvre vipperot. Dus den godt inn mellom vippene også, slik at det ikke blir en lys glippe med hud mellom vippene og kajalen.

5
Bruk samme kajal på våtkanten og dus også denne mellom vippene slik at det blir en lett sotet effekt.

6
Påfør et matt solpudder i panne og i underkant av kinnben for å få frem kinnbena og for å ramme inn ansiktet. Påfør lite om gangen og dus ut alle kanter. Det er viktig at kontrasten ikke blir for stor.

7
Legg ferskenfarget blush på eplekinnene og dus den forsiktig bakover på kinnben.

8
Highlight plasseres på neserygg, indre øyekrok, brynsben og amorbue. Velg gjerne en champagnefarge siden hvitt ofte blir for hardt. Du kan bruke pudder, øyenskygge eller krem. Gisken brukte en lys leppestift med shimmer som highlight på modellen for å få den rette gløden.

9
Jevn ut formen på leppene med en lipliner, og fyll også gjerne hele leppen med lipliner for et langvarig resultat.

10
Legg på gloss eller leppestift.

11
Bøy vippene med vippetang og påfør mascara.

12
Om du vil kan du gjerne legge punktvipper eller remsevipper langs øvre vippelinje slik som Gisken har gjort. La limet tørke litt slik at det blir seigt før du limer dem på. Da fester de seg mye enklere enn når limet er vått.

13
Gisken Øversjøen er ferdig utdannet makeup artist ved Art Complexion makeup skole i juni 2015.

Bodypaint

Studentene har jobbet med bodypaint og latt kreativiteten strømme fritt. Det er utrolig gøy å se de ulike resultatene!

Steinar Kaarstein

Steinar Kaarstein er vår nye lærer i støp på Art Complexion. Han er utdannet lærer innen kunst og håndverk, men siden 2001 har han jobbet med leveranser av spesialeffekter til film-, tv- og teaterproduksjoner. Han er selvutdannet innen effektmakeri, og driver idag selskapet Effektmakeren AS i Tønsberg. Filmer han har levert produkter og jobbet på er blant andre Død Snø, Skjult, Trolljegeren, Pornopung – og han var fagsjef for makeupeffektene på Død Snø 2.

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion