Archive for February, 2017

Hårstyling masterclass

Art Complexion tilbyr masterclass i hårstyling. Kurset inneholder både teori med demonstrasjoner og work-shops. Målsetningen er å gi en grundig opplæring i ulike hårstylingsteknikker, men også lære bort selvstendige arbeidsmetoder. Du kan lese mer om kurset på denne siden: http://www.artcomplexion.no/kurs/haarstylingkurs/

Bildene under er resultatet fra forrige masterclass.

Alle foto: Kristian Dale
Modeller: EB Models

Makeup/hår/styling: Marit Spjøtvold

Makeup/hår/styling: Isabell Motalleb

Makeup/hår/styling: Maja Dybvik Skancke

Makeup/hår/styling: Linda Chung

Makeup/hår/styling: Ksenia Mulina

Makeup/hår/styling: Elena Olsen

Makeup/hår/styling: Ida Støa

Makeup/hår/styling: Sønneva Akselsen

Makeup/hår/styling: Lise Erlandsen

Makeup/hår/styling: Ingelin Ueland Hope

Makeup/hår/styling: Ida Helene Aasum Snare

Dette mener bransjen om Art Complexion Makeup Skole

Katrine Kvalslund

This is PR

Art Complexion har et svært godt rykte i bransjen og ikke minst dyktige lærere. THIS IS PR har selv hatt glede av å få assistenter derifra. En av våre ansatte ble plukket opp hos Art Complexion og er i dag fast ansatt som Showrom koordinator.

Pudder1-400x601

Maren Helly Hansen

Pudder

PUDDER er et av Norges ledende stylingbyrå, og vi representerer noen av bransjens flinkeste stylister og makeupartister. Et stort flertall av våre mennesker begynte karrieren på Art Complexion. Det har gitt dem en bra start. Skolen er et supert valg hvis du er nysgjerrig på bransjen og yrket!

Julie for web

Julie Clark

Oslo Nye Teater

Art Complexion makeup skole er en etablert skole som tar sine studenter på alvor. Den er anerkjent i bransjen, med en seriøs og innholdsrik studieplan hvor studentene får grundig og profesjonell opplæring. Jeg anbefaler denne skolen for de som vil arbeide i bransjen og som tar faget på alvor. Art Complexion makeup skole er en sikker investering i fremtiden din.

connie3

Connie Berg

Stylist

Jeg gikk ut av Art Complexion sommeren 2004. Selv om jeg i etterkant har gått bort fra makeup, og bare jobber med styling nå i New York, var Art Complexion en utrolig fin base og begynnelse på et yrkesliv i motebransjen. Det var der jeg begynte å forstå hvordan bransjen fungerte og fikk gode råd om hvordan jeg skulle fortsette min karriere. Ikke bare har Art Complexion dyktige og profesjonelle lærere og et godt satt sammen pensum, men man får også med seg uvurderlige tips, anbefalinger og kontakter som kan hjelpe deg fremover.

Informasjon om hvordan du søker finner du her: http://www.artcomplexion.no/soknad/

Du finner tilleggsinformasjon her: http://www.artcomplexion.no/soknad/info/

Om du er usikker på om du fyller kravene for å søke kan du kontakte oss på telefon 22 33 30 70 alle hverdager mellom 09.30 og 16.00 eller via e-postadressen post@artcomplexion.no.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion