Archive for March, 2013

Art Complexion og Oslo Fashion Week

I februar var mange av studentene på Art Complexion med og la makeup på Oslo Fashion Week. De fleste har vel fått med seg litt bilder fra de ulike visningene,  så derfor byr vi på backstagebilder tatt av studentene.

 

Lærer på Art Complexion bidrar i nyeste utgave av motemagasinet Karl Johan

I den nyeste utgaven av Karl Johan Magasinet har Ingrid Presttun Eide som jobber på Art Complexion bidratt i skjønnhetskategorien av magasinet med tekst og makeup. Artikkelen handler om vårens trender, og viser hvordan man selv kan legge looken steg for steg. Magasinet finner du på og rundt Karl Johan.

Foto: Karina Rønning
Styling: Stephanie Gow
Makeup: Ingrid Presttun Eide
Hår: Charlotte Berg
Modell: Maria S / Pholk & Warsame Adam

Tidligere studenter fra Art Complexion i karrieresak i magasinet Det Nye

I den siste utgaven av Det Nye kan du lese om noen av Art Complexion sine tidligere studenter som virkelig har gjort det bra i makeupfaget. Liv Grethe jobber i NRK, Malin er tilknyttet Den Norske Opera & Ballett, og Connie Berg jobber nå som stylist i New York.

Vi er utrolig stolte av våre tidligere studenter, og om du kjøper Det Nye kan du lese hele artikkelen om de flinke jentene og deres karrierevalg.

Støpekurs på Art Complexion

Nå har studentene hatt støpekurs med dyktige Tiiu Luht. Kurset ble avsluttet i helgen, og da fikk studentene sminke inn de løse delene i ansiktet som de hadde laget tidligere i uken. I dag kan vi by på litt bilder fra de fantasifulle karakterene som dukket opp.

NB! Alle bildene på blogginnlegget er studentene sitt arbeid, inklusive forsidebildet.

Artikkel på minmote.no om Art Complexion sitt søm og redesign prosjekt i regi av Kjell Nordström

Gjenbruk og redesign er en stor trend og en kreativ måte å være miljøbevisst på. Art Complexion sitt søm og redesign prosjekt med Kjell Nordström i spissen har fått oppmerksomhet på minMote.no. Studentene laget antrekk av gamle plagg, og brukte materialer som blant annet menneskehår, gamle cd-plater og gaffa-teip. Artikkelen kan du lese her. Studentene har også gjort hår og makeup på alle modellene.

minMote.no var til stede på visningen av kolleksjonen studentene hadde laget. Visningen ble holdt på Polhem PR, og ble bedømt av bransjefolk som var imponert over hva studentene hadde fått til. Bilder av alle antrekkene kan du se her på blogginnlegget, og det er Susanne K. Johansen som står for de flotte bildene og modellene er fra EB Models.

 

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion