Archive for March, 2015

Praksisuke

I forrige uke var studentene på Art Complexion i praksis. Noen jobbet som assistenter for stylister og makeup artister, deriblant for  Linda Wickmann, Tove Eggen, Jeanett Gjerde Olsen, Sissel Fylling, Kristin Sollid og Storm Pedersen. Andre var utplassert i PR byrå og som representant for ulike makeup merker og som sminkør i TV. Kicks, Make Up Store, Visage, Jane Iredale, Mildh Press, EB Models, TV2 og TV3 var noen av stedene studentene fikk prøve seg. En av studentene fikk også være med som assistent på den nye filmen Birkebeinerne som spilles inn på Lillehammer nå. Dorte Pedersen som er lærer i spesielaffekter på Art Complexion er hovedsminkør i filmen

Weekendkurs i makeup!

Your Look – Lær å sminke deg selv av profesjonelle makeup artister med lang erfaring innenfor makeup yrket. Kurset avholdes lørdag 25. april fra kl 10 til 14 og søndag 26. april 11 til 15 i Rådhusgaten 30.

Første dag vil du lære en naturlig dagsminke tilpasset ditt ansikt og dine farger. Vi avslutter dagen med VIP-shopping slik at produktene i kurspakken din blir tilpasset deg.

Andre dag går vi gjennom mer avanserte makeup teknikker, blant annet soting og kveldsmakeup tilpasset din personlige stil.

Kurspakken vil bestå av ulike produkter fra Art Complexions samarbeidspartnere, blant annet INGLOT og Zanzuel.

PRIS: 2700 inkludert en innholdsrik kurspakke. Kun 8 tilgjengelige plasser på kurset.

Send mail til hanne@artcomplexion.no for mer informasjon, eller ring 22 33 30 70 mellom 09.30 og 16.00 alle hverdager.

Makeupstudie til høsten?

Lyst til å bruke dine kreative evner, eller er du bare praktisk anlagt? Som profesjonell makeup artist har du mange muligheter på jobbmarkedet. Du kan blant annet jobbe med reklame og mote innen magasiner og film, eller som sminkør innen TV, film, teater og operaen. Du får jobbe i spennende team med fotografer, stylister og Art Directors. Som makeup artist har du en variert hverdag i et kreativt miljø. Høres dette ut som et yrke for deg? Art Complexion har noen få ledige plasser til skoleåret som har oppstart i august 2015. Du kan laste ned søknadsskjema fra nettsiden vår her.

_MG_2550ferdig

Vinner av Visage makeup konkurranse

Vår student Jeanett Brommeland vant Visage Make Up Store sin studentkonkurranse i kategorien beauty. Vi er skikkelig stolte av Jeanett og imponert over vinnerbidraget! Hurra hurra hurra og gratulerer så mye!!! Premien er makeup fra Visage til en verdi av 5000 kr.

Makeup: Jeanett Brommeland
Hår: Vilde Bekken
Foto: Tord-Erik Andresen
Modell: EB Models

_MG_2550ferdig

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion