Archive for April, 2013

Øving til teaterprosjekt

Denne uken øver studentene til teaterprosjekt, så nå er det utrolig gøy å se alle karakterene de tester ut. Her kommer en liten smakebit på det de øver på. Vi legger ut bilder av ferdig resultat senere. Følg med!

Tidligere student Stephan sminker i Eurovision song contest

Vår flinke tidligere student Stephan Ulvund Øien, skal under årets Eurovision song contest være makeupansvarlig, sammen med Emir Kapetanovic. De skal sammen med teamet sitt gjøre makeup på nesten 280 mennesker, inkludert Norges egen Margareth Berger. Stephan har planlagt en gullsoting, med metallisk effekt. Vi ønsker både Margareth og Stephan lykke til, vi heier på dere!

Bildet er lånt fra isadora.blogg.no

Reklameprosjekt med Noroff og art complexion

Som lovet kommer bildene fra reklamefilmprosjektet studentene gjorde i samarbeid med Noroff tidligere i vår. Studentene skulle lage en reklamefilm for en stiftelse eller en organisasjon, som de avtalte med på forhånd. Det ble laget filmer for blant annet Blindeforbundet, Bellona, Natteravnene og Diabetesforbundet, og flere av reklamefilmene ble vist på tv i påsken. Noen av studentene tok i bruk spesialeffekter, og andre fikk brukt mye av  kunnskapen innenfor skjønnsminke som de har tilegnet seg iløpet av skoleåret. Vi er utrolig fornøyd med resultatet, og under kan du se bilder fra noen av produksjonene.

Art Complexion er klar for hårstylingkurs!

Nå er vi endelig tilbake fra påskeferie her på Art Complexion. I dag har vi fått satt dagene for det kommende hårstylingkurset, og det blir superflinke Jeanette Gjerde Olsen som skal holde kurset. Jeanette er en dyktig hårstylist og makeupartist, så nå gleder vi oss masse til å komme i gang med hårkurset. Kurset skal avsluttes med en photoshoot, så følg med på bloggen for å få med deg de kule bildene.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion