Archive for May, 2011

Fotosession hos fotograf Sigve Aspelund.

I helgen har studentene våre vært i studio på fotosession. Sigve Aspelund har tatt bildene av elevene sine arbeider. De hadde en og en halv time på seg til å gjøre hår, makeup og styling.

Fredag var det teater, lørdag beauty og søndag fashion helfigur i sort/hvitt.

Vi er kjempe stolte og imponerte over hvor hardt jentene har jobbet og stått på, både med forberedelser og underveis i løpet av den travle helgen.

De ferdige bildene vurderes opp mot skoleslutt og resultatet teller mye for det endelige vitnemålet.

Vi tok bilder underveis i helgen:-)

17. mai!!

Vi på Art Complexion ønsker alle en fantastisk 17. mai feiring i morgen. Skolen holder stengt 18. mai, men vi er på plass igjen torsdag 19. mai!

Hurra hurra hurra:-D

Hanne, Camilla, Catrine og Trude

Event med Star PR

I dag har vi hatt besøk av Star PR  http://www.starprgroup.com/ i samarbeid med TRESemmè hårprodukter. 5 bloggere var invitert til å få full makeover av våre studenter. Vi startet med vask av hår, hårstyling og full makeup. Resultatene ble kjempe fine! Flere bilder kommer!

Bloggerene vi hadde besøk av var:

http://victoriavenbakken.blogg.no/ 
http://christinelovendahl.com/
http://heidialexandraolsen.blogg.no/ 
http://ingeborgulla.bloggr.no/

Trude har gjort makeup på den nye kampanjen til Netcom.

Vår kreative leder Trude Mokkelbost har gjort makeup på den nye kampanjen til Netcom som er å se på store boards over hele landet.

De går nå fra orange til lilla!

Kunden er Netcom, Byrået er Mc Cann, design av Anti, Foto Pål Laukli, Styling Storm Pedersen, Hår Eirik Thorsen/Adam og Eva, Makeup Trude Mokkelbost.

Det nye med denne kampanjen var at plakatene ble hengt opp uten avsender og tekst fire dager før logoen ble plassert på. En ny vri:-D

Samarbeidsprosjekt mellom Art Complexion, Motekonsulent skolen og Bilder Nordic

I dag har vi hatt stor gjennomgang av bilder på spec prosjektet. Studentene fra de respektive skoler skulle samarbeide om å lage en spec jobb på 6 sider for et gitt magasin. De ferdige bildene ble presentert foran en jury i dag.

Juryen besto av fotograf Andreas Kleiberg, stylist Christina Ledang, stylist Rune Nilssen, Silje Pedersen fra Min Mote, og makeup artist Hanne Christophersen, som alle med sin ekspertise i tillegg til vurdering av bildene gav gode og nyttige råd på veien.

Vi er veldig stolte og imponerte over innleveringene. Flinke studenter!

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion