Archive for June, 2015

Bachelor i makeup og hårdesign

Om du studerer ved Art Complexion makeup skole velger du en fagskole som gir deg et yrke på ett år. Du kan altså gå rett ut i spennende jobber i bransjen. Likevel er det mange som ønsker å kombinerer det å jobbe som makeup artist med andre fag og yrker. Man kan for eksempel jobbe med hår og makeup, eller styling og makeup. Noen velger også å videreutdanne seg innen markedsføring etc.

Som makeup artist fra Art Complexion har du også mulighet til å få en bachelorgrad ved å studere i utlandet. Det finnes flere skoler å velge mellom. Tidligere i vår hadde vi besøk fra Southampton Solent University som tilbyr våre studenter å starte rett på andre året innen makeup and hair design ved deres universitet. Dette er en kjempespennende mulighet for de som ønsker å bygge nettverk både i Norge og England.

Siden Art Complexion er den eneste makeup skolen i Norge som er approved by MAC Cosmetics, vil dette også kunne være med på å skape et bredt nettverk når man studerer i utlandet.

Hårstyling 2015

Her er resultatet fra årets hårstylingkurs med Jeanette Gjerde Olsen. 🙂

Foto: Pål Laukli
Modeller: EB models

Her er det blant annet påsatt lugg, innflettet løshår og jobbet mye med ulike teksturer.

Art Complexion samarbeider med MAC Cosmetics

Vi er så stolte og glade for å dele nyheten om at vi er den eneste makeup skolen i landet som er offisiell samarbeidspartner med MAC Cosmetics. Vi har hatt besøk fra hovedkontoret i Danmark, og er nå approved by MAC. Dette betyr nye og spennende tider både for Art Complexion og studentene. 🙂 🙂 🙂

Sommerferie 2015

Gratulerer til alle våre nyutdannede makeup artister! Takk for et fint år, vi gleder oss til å følge dere videre! Her kommer et knippe bilder fra fotosession fra i år.

Fotograf Tord Erik Andresen
Modeller EB Models
MUA Studenter ved Art Complexion

 

Linn fra Gevir

Vi har hatt Linn Jøssang Helgeland fra Gevir på besøk for en inspirasjonsdag på skolen. Linn er tidligere student fra Art Complexion, og nå er hun daglig leder for Gevir på Grunerløkka og Gevir på Eger. I tillegg gjør hun mye makeup og styling via Gevir. Linn gav gode tips om hvordan det er å jobbe i bransjen, og viste frem mange av de fine jobbene hun har gjort for ulike magasiner.

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion