Archive for August, 2012

3 dagers Red Carpet kurs med Internasjonal makeupartist hilde pettersen reljin.

Hilde Pettersen Reljin vil holde Red Carpet kurs på art Complexion makeup skole helgen 5, 6 og 7 oktober. Fredag fra kl 16.00, lørdag fra kl 10.00 og søndag fra kl 11.00, 4-5 timer pr gang. Kurset vil kun koste kr 3500! Normalt vil et lignende kurs med en internasjonal makeup artist, koste det tredobbelte, vi er superheldige!!! http://www.susanpricenyc.com/

På kurset vil Hilde b.l.a. dele sine hemmelige og dyrbare makeup-tips for den røde løper. Kursdeltagerene vil selvsagt få anledning til å praktisere under veiledning av Hilde. Hun vil dele sin kunnskap og sine triks med hver enkelt kursdeltager. Her har du muligheten til å lære deg å legge en tidsriktig red carpet makeup slik det gjøres på de store Hollywoodstjernene som vi ser på tv og i magasinene. Hennes ektemann Dusan Reljin, internasjonal fotograf, vil også være tilstede for fotografering.

Litt om Hilde:
Hilde har lang og bred erfaring innen makeup. Hun startet makeup utdannelsen sin i LA som 18-åring. Hun jobbet lenge rundt i Europa til hun tok jobben som mote -og skjønnhetsansvarlig for et av Norges ledende motemagasin, på den tiden Tique. Hun jobbet da med store og små designere i Norge, England og Skandinavia. Hun holdt på makeup-faget ved å gjøre makeup på alle beauty-seriene i bladet.

I løpet av sin karriere har Hilde b.l.a. gjort  jobber i magasiner som :Italienske Vouge, Japanske Vouge, Tyske Vouge, W magazine, Numero Paris, Numero Tokyo, Numero Korea, V magazine, Teen Vouge, 10 magazine, Details og Harpers Bazaar. Hun traff sin mann Dusan Reljin i 1997 som da jobbet som fotoassistent i Norge. Da han var så heldig å få assistere en av Englands største fotografer, Craig McDean bosatt i New York, flyttet de til New York etter et år med pendling. Der har de bodd siden og der jobber Hilde med sin store passion, makeup, mens Dusan jobber på høyt nivå som fotograf.

Hun har i 4 år hatt et tett samarbeid med den Italienske artisten Vanessa Beecroft.
Reklameoppdrag som Lancome, Covergirl, Sportmax, Helmut Lang, Theory, Max Factor, Lee Jeans og Wrangler Jeans.

Hilde har jobbet med store stjerner som Sophie Dahl, Elettra Wiedeman, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Selma Blair, Olivia Wilde, Sam Haskins, Nathaniel Goldberg og Greg Kadel.

Påmelding innen 21 september til mail post@artcomplexion.no. Plass er sikret når innbetaling er registrert på konto 16024880900.

Velkommen til skolestart

Nå er det få dager igjen til skolestart på Art Complexion for studentene som skal være med oss i 2012/2013. Vi gleder oss, og ønsker dere velkommen onsdag 22.8 kl 10.30!

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion