Archive for September, 2015

Mary Poppins

En av de mest populære disneyfilmene gjennom alle tider går nå som musical på Folketeateret. Trude Sneve og Heidi Rød har vært maskedesignere (laget designet på sminken og laget parykkene). Vår tidligere student Jorun Wisløff Hansen jobber nå som maske og parykkavvikler på forestillingene. Vi er så heldig at Jorun har sendt oss noen flotte behind the scenes bilder fra backstage og generalprøven.

 

Bli profesjonell makeup artist ved Art Complexion!

Art Complexion er skolen som samarbeider med de aller beste i bransjen. Skolen har fantastiske forelesere fra inn -og utland, og skolen bruker kun produkter som er ansett for å være de beste på markedet for makeup artister.

Blant annet er Art Complexion den eneste makeup skolen i Norge som har et samarbeid med MAC Cosmetics. Ring oss gjerne for en prat om du tror dette er et yrke for deg.

Art Complexion makeup skole er fagskolegodkjent og støttet av Lånekassen.
Telefon 22 33 30 70

MAC Cosmetics

Art Complexion er den eneste makeup skolen i landet som er offisiell samarbeidspartner med MAC Cosmetics, og dette er vi veldig stolte av! De heldige studentene våre får pro-kort, flotte gaver i spons, og skolen er også sponset med en fantastisk kurspakke! Med pro-kortet kan studentene handle MAC produkter til gode rabatter. Gjett om vi gleder oss til å ta i bruk alle de nye og flotte produktene vi har fått.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion