Archive for October, 2012

Trinny og Susannah oppdrag Norge

I forbindelse med den nye sesongen av Trinny og Susannah oppdrag Norge, har Art Complexion vært med på makeup teamet sammen med Zanzuel og BEKK. Adam og Eva stod for håret. I år var det deltagere fra Lillestrøm, Ålesund, Sandefjord, Stavern/Larvik, Halden, Tromsø og Oslo som skulle bli nye.

Studentene på Art Complexion fikk bli med på settet som assistenter, og det var veldig lærerikt og spennende å se hvordan en stor tv-produksjon blir til. Vi kan ikke legge ut for avslørende bilder fra backstage, men husk å følge med i januar når programmet har premiere! Vi gleder oss, og kommer med flere oppdateringer underveis.

 

 

 

Marthe Hesvik Norheim vant konkurransen!

Marthe Hesvik Norheim som er student på Art Complexion vant konkurransen på Red Carpet Kurset som ble holdt i helgen. Prisen er at Marthe skal være med å lage en beautyserie sammen med Hilde Pettersen Reljin, fotograf Isabel Watson og i tillegg et fantastisk team på hår og styling. Sammen skal de gjøre et photoshoot i november for magasinet Stella. Vi gleder oss til å se resultatet!

Gratulerer Marthe!!!

PS! Se tidligere blogginnlegg nedenfor om Red Carpet Kurset.

Red carpet kurs

I helgen var det Red Carpet Kurs på Art Complexion i regi av Hilde Pettersen Reljin. Hun viste frem sine beste triks, og gav en grundig innføring i forarbeid til shoots, og hvordan man jobber rundt kjente personer. Hilde holdt demoer og alle deltagerne fikk legge makeup under veiledning av Hilde og teamet. I slutten av helgen ble det holdt en konkurranse hvor beste makeup artist kunne vinne deltagelse i en spennende beautyserie med magasinet Stella.

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion