Archive for October, 2017

NOKUT opprettholder godkjenningen ved Art Complexion

Art Complexion er glad for å dele nyheten om at NOKUT opprettholder godkjenningen av den stedbaserte fagskoleutdanningen Makeupartist (60 fagskolepoeng) ved Art Complexion Makeup skole AS.

NOKUTs styre fattet vedtaket 25. oktober 2017.

Fagskoleutdanningen Makeupartist ble godkjent av NOKUT i 2009. Siden den gang har fagskoletilbudet endret seg betydelig, og NOKUT startet revidering av fagskoletilbudet våren 2016. Revideringen har vist at Art Complexion arbeider godt for å holde utdanningskvaliteten i tilfredsstillende samsvar med fagskoletilsynsforskriften. Art Complexion beholder dermed godkjenningen for fagskoletilbudet Makeupartist.

Art Complexion X Sweed Lashes

Sweed Lashes er et svensk merke som ble lansert i 2015, og på bare to år har de fått over 600 utsalgssteder. Vippene kommer i sort, brun og blond og er derfor perfekt for profesjonelle makeup artister. Det myke båndet på vippene gjør dem også svært lett å tilpasse til alle øyeformer. Art Complexion har tatt inn Sweed Lashes i studentenes kurspakke, og skolen er så heldig at Gabriella Elio som står bak merket holder demo for studentene, og deler sine beste tips og triks.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion