Archive for November, 2011

Trude jobber med Maya Vik

Trude har gjort sminken til Maya Vik i det kreative prosjektet mellom Pål Laukli (fotograf) og Gary Swindell (art director). Canon Norge kontaktet Pål og Gary for å gjennomføre et prosjekt med ny Canon-teknologi, og Maya Vik sin personlighet og musikk ble valgt som utgangspunkt for samarbeidet som førte til en rekke unike bilder av Maya Vik, som ble vist på en utstilling den 19.10 på Vulkan/Mathallen samt i boken MV.

Du kan lese hele historien bak prosjektet her.

Sjekk ut alle de lekre bildene! 🙂

Maria Zahl jobber på rockeulven

Maria Zahl underviser på Art Complexion i pensumet om karakterer til tv og film. Hun har over 10 års erfaring som sminkør og frisør innen reklame, tv, film og teater. Nå jobber hun med Rockeulven på Nationaltheatret, som er en fantastisk familemusikal. Sminken og kostymene er virkelig verdt å få med seg!

Connie Berg jobber med Beyonce

Connie Berg er tidligere student fra Art Complexion, og nå jobber hun i Pudder som representerer noen av Norges mest anerkjente stylister, hår -og makeupartister.

Denne sesongen jobber Connie fra New York hvor hun assisterer bransjens mest etterspurte stylister.  I den siste serien hun gjorde var hun med som stylingsassistent for Andrew Richardson i magasinet Harper`s Bazaar, hvor flotte Beyonce var modell.

Student fra Art Complexion sminker på Godmorgen Norge

Ina Anna Gustavsson som var student her på Art Complexion i fjor, var på Godmorgen Norge sin sending i forbindelse med halloweensminke for barn. Med syv ulike fargestifter og to enkle sminkepalletter laget hun tre ulike masker på modellen sin Majken.

Ina Anna fikk smaken på teatersminke når hun utdannet seg til makeup artist hos Art Complexion, og har valgt å gå videre på NISS sin spesialeffektlinje.

Du kan se hele innlegget fra Godmorgen Norge ved å klikke her.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion