Archive for November, 2013

Undervisning i musikkvideo

Sjekk ut de kule studentarbeidene som ble gjort forrige uke når vi hadde om makeup til musikkvideoer. Vi fikk blant annet en versjon av Miley Cyrus, Jennifer Lopez og Selena Gomez. Denne uken jobber vi med reklamefilm sammen med studentene fra Noroff, og vi gleder oss til å se det ferdige resultatet.

Aksel Lund Svindal og Marit Bjørgen

I dag får du en sniktitt på lanseringen av Swix magazine, hvor de to fantastiske idrettsprofilene pryder forsiden. Swix Magazine vil være i en sportsbutikk nær deg i løpet av de nærmeste dagene. De fantastiske bildene er tatt av fotograf Pål Laukli. Kjell Nordstrøm og Tina Haagensen har stått for stylingen og de utrolige kostymene, og Art Complexion er veldig stolt av å ha Kjell i undervisning i søm og redesign denne uken. Lars Eitran har gjort håret, og makeup er lagt av Trude Mokkelbost som er kreativ leder på Art Complexion. For et superteam og for noen supre bilder!!! Vil du lese og se mer kan du sjekke ut saken til seher.no.

Mer fra søm og redesignprosjektet kommer på bloggen snart.

L’oréalshow med Storm Pedersen

Forrige onsdag åpnet L’Oréal Paris sin første egne butikk i Oslo sentrum midt på Karl Johan. Etter åpningen av butikken var det visning på Vulkan hvor Storm Pedersen gjorde en kjempejobb for å få det hele sammen. Hanne Cristophersen, Trude Mokkelbost og Turid Kjellesvik som jobber her på Art Complexion var med på makeup teamet sammen med Storm Pedersen og Torunn Raunedokken. Studentene på Art Complexion fikk bli med som assistenter backstage. Visningen ble knallbra, og vil du lese mer om den kan du sjekke ut blogginnlegget til Tove Eggen på Iknowthatmagazine.

 

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion