Archive for November, 2014

Fashion prosjekt i søm og redesign

Her er et av bildene fra vårt søm -og redesignprosjekt som vi hadde med Fretex og Dennis Lyngsø. Kjole, makeup og hår er gjort av noen av våre fantastiske studenter på Art Complexion. Er dette noe du kunne tenke deg å jobbe med i fremtiden? Foto: Nadja Halvari.

 

Maj Karin Øyen

Vi er kjempestolte av vår tidligere student Maj Karin Øyen som nå jobber for den kjente makeup artisten og stylisten Linda Wickmann.

Maj Karin har fått være med på mange morsomme jobber hvor hun blant annet har vært  med på å lage alle magasinene for Strømmen Storsenter, tv-programmer som Idol JR, norges versjon av The Biggest Looser, ulike moteserier for de store motemagasinene i Norge, reklamejobber mm.

Maj Karin har også gjort egne oppdrag siden hun avsluttet skolen i sommer, og har blant annet gjort musikkvideo for Sandra Lyng, Alexandra Joner og Admiral P. Hun har også hatt noen reklamejobber for Sloggi og Pizzadragon, egne photoshoots, cover og visninger.

Vi gleder oss til å følge Maj Karin videre. 🙂

Erlend Elias Huset

Vår tidligere student Erlend Elias har åpnet sin egen salong, Erlend Elias Huset. I salongen kan du få behandling av frisører, negledesignere, hudpleiere, få bryn/vippe extension, fysioterapi, kinesologi og makeup.

Gratulerer så mye med salongåpning!

Sniktitt på søm og redesignprosjektet

Nå er vi ferdig med søm og redesignprosjektet vi hadde sammen med Dennis Lyngsø og Fretex. Fotograf Nadja Halvari tok bilder av alle kreasjonene. Modellene er fra EB models, og i dag kan vi by på en liten sneak peak backstage. De ferdige bildene kommer i bloggen snart!

Ny lærer i søm og redesign

I år har vi fått inn Dennis Lyngsø som ny lærer i søm og redesign. Dennis Lyngsø er en dansk designer som jobber tverrfaglig med mote -og kostymedesign. Han har hatt eget merke i Danmark og vunnet priser for sitt design. I tillegg til sitt kreative freelanceyrke, har han ledet re-designprojekter i samarbeid med Fretex og underviser i design på moteskolen Esmod.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion