Archive for November, 2015

Tidligere student på New York Fashion Week!

Marthe Hesvik Norheim, offisiell makeup artist for Maybelline New York i Norge, og tidligere student på Art Complexion makeup skole har sminket supermodellene Gigi Hadid og Jourdan Dunn på New York Fashion Week!

I tillegg jobber Marthe som profesjonell freelance makeup artist og for magasinet Kamille. Vi er så stolte av Marthe og alle de andre fantastiske makeup artistene som er utdannet ved Art Complexion makeup skole.

Kunne du tenke deg å bli en av oss? Vi har rullerende opptak, så du kan søke for skoleåret som starter august 2016 allerede nå. Ring oss gjerne for en prat på telefon 22 33 30 70 eller send oss en e-post på post@artcomplexion.no.

Vil du lese mer om Marthe og hennes karriere kan du besøke hennes webside her:
http://www.marthehesvik.com/
Eller følge henne på instagram:
@marthehesvik

Les også det flotte intervjuet på envelope.no:
http://envelope.no/article/The-hottest-beauty-trends-for-fall

 

Maria Malone Guerbaa

I forbindelse med Art Complexions 25-års jubileum kom kunstner og makeup artist Maria Malone for å undervise på skolen. Maria har base i London, men har undervist i mange land etter at hennes unike talent ble oppdaget via instagram. Hun viste frem teknikker for å skape realistiske hodeskaller og hvordan man kan endre ansiktsform og skape ulike karakterer. Hun viste også hvordan man kan sminke frem en skremmende klovn – perfekt til halloween eller en skrekkfilm.

Som profesjonell makeup artist lærer man mange teknikker for å bli en dyktig utøver av faget. Med en bred kompetanse står man rustet til å ta på seg ulike jobber etter endt utdanning uansett om du vil jobbe innen mote, skjønnhet, TV, film, teater eller spesialeffekter.

Kunne du tenke deg å bli profesjonell makeup artist? Ring oss gjerne på 22 33 30 70 for en prat, eller send oss en e-post på post@artcomplexion.no

Feiring på Art Complexion!

Dette skoleåret er Art Complexion makeup skole hele 25 år!!! I den forbindelse hadde vi stor feiring i oktober med våre studenter, tidligere studenter og lærere, samt skolens samarbeidspartnere. Det var lakkbar fra Essie, nydelig mat og gedigen kake med makeupdekor. Kvelden ble foreviget av fotograf med film og bilder. Tusen takk til alle sammen for en utrolig hyggelig feiring. Vi skal holde på jubileumsfølelsen fremover med blant annet en photoshoot, og kule bilder fra den londonbaserte instagramstjernen Maria Malone sin undervisning i ansiktsmaling. Hurra!!!

Foto/video: Camilla Engum Paulsen

Catwalk makeup

De siste dagene har vi jobbet med makeup til show og catwalk. Studentene har tatt inspirasjon fra visningene fra spring/summer 16 og gjort sin egen vri.

Foto og video: Susann Thorjussen

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion