Archive for December, 2011

Linda Wickmann demonstrerer BEKK på Art Complexion

Linda Wickmann er en høyt profilert makeup artist i Norge. Hun ble utdannet i London og har jobbet i over 10 år i bransjen. Nå har hun lansert sitt eget merke med mineral makeup i samarbeid med Zanzuel. Merket heter BEKK, og på fredag holdt hun demo på Art Complexion der hun brukte pudderet og la en fantastisk smokey eye look.

Charlotte er nominert til årets skjønnhetsblogg

Charlotte Berg som er student ved Art Complexion 2011/2012 er nominert til årets skjønnhetsblogg i Vixen blogg awards. “En god skjønnhetsblogg kan inneholde mange elementer. Uansett skal det handle om det ingen jenter kan leve uten, nettopp makeup!”

Vi er veldig stolte av Charlotte, trykk her for å lese bloggen hennes.

Profilbildet til Charlotte er fotografert av Mariann Grønsberg.

Studentene er testpanel for klikk.no/detnye

Studentene på Art Complexion har blitt valgt ut som testpanel for klikk.no/detnye.  De har testet blant annet neglelakker og vippetenger og, nå er de i full gang med å teste ulike sjampoer. Det er mye arbeid med alle produktene som skal testes ordentlig, men det er likevel en morsom prosess.

Fin artikkel om Art Complexion i siste utgave av In magasinet

IN magasinet er et kvalitetsmagasin fokusert rundt mote, interiør, design, livsstil, reise og shopping, samt siste trender og nyheter fra den enkelte bys næringsliv. I siste utgave kan du lese om Art Complexion, som er førstevalget for mange som ønsker å utdanne seg til profesjonelle makeupartister. Om du er en av de som drømmer om en karriere som makeupartist, er artikkelen virkelig verdt å ta en titt på.

In magasinet er plassert på naturlige samlingssteder som kaféer, restauranter, treningssentre og utvalgte forretninger.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion