Støpekurs

Denne uken har studentene hatt støpekurs med Tiiu Luth fra Den Norske Opera & Ballett. Uken ble avsluttet med støp av nese, som så ble sminket inn i ansiktet. Det ble mange morsomme resultater, og flere fikk mersmak på støp, teater og spesialeffekter og gleder seg til fortsettelsen.

Studenter sminket til visning

Livstilsmagasinet FEELGOOD of Norway lanserte “live-versjonen” av magasinet sitt på et stort event på Mathallen Vulkan i Oslo. Som en del av underholdningen var det 4 catwalk show for 5 ulike Norske designere. Våre flinke studenter Kristin F, Kristin L, Heidi, Helene, Charlotte og Amalie gjorde makeupen på alle modellene til showet.

Student ble junior Norgesmester i makeup

Superflinke Silje Martinsen som er student på Art Complexion ble junior Norgesmester i makeup. Hun hadde bare 40 minutter på å legge full makeup på modellen sin, så hun måtte forberede seg godt før selve dagen. Temaet var 70-tallets beauty makeup, og deltageren måtte fremheve den individuelle stilen til sin modell. Bedømmingen la hovedvekt på renhet i makeupen, nøyaktighet og teknikk, kreativitet og respekt for temaet.

Gratulerer Silje! Vi er kjempestolt av deg!!!

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion