Administrasjon

 
catrine-bilde-400x5521-308x308.jpg

Catrine Wilsbeck

Daglig leder
Catrine er utdannet på Complections i London. Hun startet Art Complexion i 1990, og var på denne tiden en av Norges mest anerkjente og benyttede makeupartister. Gjennom hennes aktive år som makeupartist jobbet hun blant annet mye med reklamefoto og reklamefilmer, hvor en av hennes mest kjente var en datakampanje med rolleinnehaver fra “Hotell i Særklasse” (Andrew Sachs alias Manuel.) Hun har også jobbet med kjente internasjonale artister slik som “Pet shop boys” og “Erasure”. I tillegg har hun jobbet på Den Norske Opera, i TV Norge og har hatt mye kursvirksomhet rundt omkring i landet.

 
Liv-Larsson-308x308.jpg

Liv Larsson

Rektor / Pedagogisk ansvarlig
Liv Larsson er rektor og pedagogisk ansvarlig ved Art Complexion makeup skole. I tillegg underviser hun i temaer innenfor emnene elementær forkunnskap, historie, mote og trender. Liv er utdannet ved Kolding Kunsthåndværkerskole i Danmark og har i tillegg en pedagogisk utdannelse fra Odense UCL. Hun har blant annet jobbet som lærer og pedagogisk leder ved Columbineskolen International designskole (DK) og som lærer i tegning og design ved Esmod Oslo. Hun har også erfaring som moteillustratør i Allergruppen (DK). Liv har i tillegg etablert og ledet Kunstskolen Larsson & Larsson i Danmark. Våren 2018 gjennomførte Liv et 6 ukers intensivt kurs i fashion og beauty makeup ved Sine Ginsborg Makeup Skole i København.

Bli litt bedre kjent med Liv: //www.instagram.com/liv_larsson/

 
Ida-St--a-web-308x308.jpg

Ida Støa

Faglig ansvarlig / Faglærer
Ida underviser i temaer innenfor emnene elementær forkunnskap, korrigerende makeup, mote og trender. Ida er utdannet faglærer i kunst og håndverk og har lang undervisningserfaring.  Hun er også fagskoleutdannet makeupartist fra Art Complexion og er i tillegg kurset ansiktsmaler. Utenom å jobbe på skolen som faglig ansvarlig og faglærer, jobber Ida også som freelance makeupartist på ulike oppdrag.

Bli litt bedre kjent med Ida: //www.instagram.com/ida_stoa/

 
hanne-bilde-400x5522-308x308.jpg

Hanne Christophersen

Produktansvarlig / Faglærer

Hanne underviser i temaer innenfor alle emnene på skolen, utenom markedsføring. Hun er utdannet ved Art Complexion. Ved siden av sitt arbeid på skolen, har Hanne bred erfaring som freelance makeupartist innenfor show, reklame og reklamefilmer, tv og musikkvideoer mm.

Bli litt bedre kjent med Hanne: //www.instagram.com/hannechristophersen/

 
lise1-280x308.jpg

Lise Erlandsen

Praksisansvarlig / Faglærer

Lise underviser i temaer innenfor emnene elementær forkunnskap, korrigerende makeup, mote og trender. Lise er fagskoleutdannet makeup artist ved Art Complexion. I tillegg til å jobbe administrativt og undervise på skolen, jobber Lise som freelance makeupartist innen fashion, reklame og film. Lise er også utdannet innenfor digital markedsføring.

Bli litt bedre kjent med Lise:  //www.instagram.com/liseerlandsenmakeup/