Forfatterarkiv

Stephan er internasjonal makeup artist for Isadora

Stephan som er tidligere student ved Art Complexion har laget reklamevideo for Isadora, og Tove Eggen fra Iknowthatmagazine har gjort et intervju med han. «Norsk mote- og skjønnhetsindustri er langt i fra en stor bransje og det er sjeldent man egentlig  ser skjønnhetsreklamer laget av og for nordmenn.»

Reklamen og bilder fra Stephan sitt arbeid kan du se på Tove sitt blogginnlegg.

Bilder fra Oslo Trend

Mandag var det åpning av Oslo Trend. Vi på Art Complexion gjorde makeup på alle visningene og også litt utover i uken. Ikke bare det, vi fikk også vise våre søm og redesign kreasjoner sammen med selveste Baron von Bulldog Kjell Nordström, som stilte med en heidundranes visning, hvor fantastiske Eirik Thorsen og Harlem Alexander fra Adam og Eva stilte på hår. Takk til Nilens Jord for spons av nydelig makeup og takk til alle våre fantastiske assistenter og studenter som gjorde en kjempejobb på åpningen.

Alle bildene er fra Haakon Hoseth.

Søm og redesign i karl johan magasinet

I det nyeste Karl Johan Magasinet kan du lese om søm og redesignprosjektet Art Complexion hadde sammen med Kjell Nordström rett før jul. Oppgaven var å gi nytt liv til gamle plagg og sette sammen to antrekk med et budsjett på 600 kr. Baseklærene ble kjøpt på blant annet Fretex og UFF. I slutten av prosjektet ble det holdt en visning i Polhem PR sine lokaler med blant annet Camilla Diana Meyer og Viktoria Reier i juryen.

Vi er superimponert av de fantastiske kreasjonene de kreative studentene våre laget, og vi tror de ble inspirert til å bruke kunskapen videre med egne plagg.

Vil du lese hele artikkelen og se bilder av alle plaggene kan du plukke med deg et magasin fra for eksempel Eger, Steen og Strøm eller Glasmagasinet.

Undervisning i musikkvideo

Sjekk ut de kule studentarbeidene som ble gjort forrige uke når vi hadde om makeup til musikkvideoer. Vi fikk blant annet en versjon av Miley Cyrus, Jennifer Lopez og Selena Gomez. Denne uken jobber vi med reklamefilm sammen med studentene fra Noroff, og vi gleder oss til å se det ferdige resultatet.

Aksel Lund Svindal og Marit Bjørgen

I dag får du en sniktitt på lanseringen av Swix magazine, hvor de to fantastiske idrettsprofilene pryder forsiden. Swix Magazine vil være i en sportsbutikk nær deg i løpet av de nærmeste dagene. De fantastiske bildene er tatt av fotograf Pål Laukli. Kjell Nordstrøm og Tina Haagensen har stått for stylingen og de utrolige kostymene, og Art Complexion er veldig stolt av å ha Kjell i undervisning i søm og redesign denne uken. Lars Eitran har gjort håret, og makeup er lagt av Trude Mokkelbost som er kreativ leder på Art Complexion. For et superteam og for noen supre bilder!!! Vil du lese og se mer kan du sjekke ut saken til seher.no.

Mer fra søm og redesignprosjektet kommer på bloggen snart.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion