Studentinlegg fra Marthe Hesviks besøk hos oss på Art Complexion.

Torsdag 17. Oktober og fredag 18. Oktober var vi på Art Complexion så heldige å få besøk av Marthe Hesvik!

Skrevet av Sunniva Gulbrandsen, Angelica Spjelkavik Sparre og Malin Opdan Tørresvold.

Marthe har selv studert ved Art Complexion, og er nå en freelance makeupartist, som reiser verden rundt. Hun kom nettopp fra New York Fashion week og Paris Fashion Week, hvor hun sminket for ulike show. Vi fikk stille henne alle mulige spørsmål, og vi lærte masse nytt.

Tema for disse to dagene var «Hud». Vi på Art Complexion har jobbet mye med å sminke hud, men likevel var det så gøy og nødvendig for oss å ha Marthe på besøk. Hun delte mange gode tips og triks som vi kommer til å ta med oss videre.

Vi lærte alt fra å legge naturlig, sporty  hudsminke, til mer dekk og glam. Den naturlige sminken hadde masse glød, og skulle fortsatt se ut som hud. Hun lærte oss også hvordan vi kunne ha mer dekk, med en matt finish. Under kan dere se bilder fra besøket. Først er det en naturlig look til innspillinger og reklame, deretter følger glam og den siste en bronzey look for reklamer, til for eks sporty fotoshoots, hvor man vil oppnå en frisk og naturlig glød.

marthe hesvik 13 marthe hesvik 12 marthe hesvik 11 

En liten oppdatering på høstsemesteret så langt..

Skrevet av student Kirvil Johansen.

Bildene som er brukt er tatt av  Therese Telle, Maria Isabell Navarro, Sunniva Gulbrandsen og Kirvil Johansen.

Vi har nå vært inne i en svært lærerik periode, der vi har arbeidet med flere viktige temaer, som blant annet anatomi, hudpleie, naturlig skjønnsminke og fargelære. Den første uken hadde vi om ansiktets anatomi, og hvordan det er med på å påvirke hvordan vi skal legge riktig makeup. Dette resulterte i 30 skumelt realistiske hodeskaller, laget ved bruk av Kryolan professional teatersminke.

telle 1
ida s 1
Christina Christensen, som jobber som profesjonell hudpleier i Skinbyme, ga oss gode demonstrasjoner,  og av henne lærte vi viktigheten av riktig type krem til de ulike hudtypene. På slutten av dagen fikk vi også prøve å farge hverandres bryn & vipper!

                                                                                          maria i 2

3 skoledager var satt av til temaet makeup for brud, der vi nøye gikk igjennom naturlig skjønnsminke og brudestyling av hår. Vi var superheldige som fikk opplæring av Malin Wallin, som er profesjonell hårstylist og frisør. Malin ga oss mange gode råd, og hjalp oss disse dagene. Siste dagen var alle i klassen klare for ekte bryllupsfest♥

 sunniva 1sunniva 2

Elisabeth fra Inglot Oslo besøkte klassen med en innholdsrik demo av sine produkter, hun utfordret oss til å bruke spreke farger, og en masse glitter! Alle studentene fikk muligheten til å delta med eget makeupfoto på Instagram for å vinne fine premier. Alle fikk med seg et gavekort på 40 prosent på alt fra Inglot Oslo med seg hjem.

2

Hver uke, mandag til fredag, har vi en demo fra en av lærerne ved Art Complexion, der vi etterpå jobber sammen om de ulike temaene og prosjektene. Dette er en svært lærerik og givende metode, der vi hver dag får lære noe nytt av hverandre. Oppgavene løses bedre i fellesskap, og i tillegg blir vi bedre kjent med hverandre♥  :) :)

Skrevet av
Kirvl Johansen

Eksamensperioden for i år nærmer seg slutten…

Årets studenter er nå inne i siste innspurt av denne runden med eksamener. I år, som tidligere, har prosessen vært todelt. Første runde foregår med fotograf i studio, deretter foran sensor i skolens eget lille studio. Tilsammen får studentene seks individuelle vurderinger.

Fotosession: Teater, Fashion og Beauty. Her får stundetene bilder til portefolioen sin.

Under følger noen smakebiter fra helgen studentene hadde fotosession i studio med fotograf Ole Martin Halvorsen.

Uten navn-4

Uten navn-2

Uten navn-3

Uten navn-5

Sophisticated Punk!

I årets redesign-oppgave måtte studentene finne frem rebellen i seg. Sophisticated Punk Redesign var tittelen.

Hver gruppe fikk kr 800,- til innkjøp av klær, materialer, stoff, bånd, knapper og annet som skulle brukes. Studentene ble også oppfordret til å gå i bruktbutikker, stoffbutikker, innvandrerbutikker, hobbyforretninger, eller raide loft og egne klesskap etter ting som kunne klippes og syes i.

Antrekket skulle styles med hår, makeup og tilbehør til en fotoshoot i studio med fotograf  Ole Martin Halvorsen, og profesjonell modell. To bilder ble valgt til hver gruppe: beauty- og fashionshoot (close up og helfigur)Redesign Sophisticated Punk Art Complexion Makeup Skole Oslo

Redesign Sophisticated Punk Art Complexion Makeup Skole Oslo

Redesign Sophisticated Punk Art Complexion Makeup Skole Oslo

Tenker du på å gå en litt annerledes og utradisjonell karrièrevei?

Hos Art Complexion Makeup Skole kan du komme inn på ulike grunnlag, via formell eller realkompetanse.

Mer informasjon om hvordan du søker finner du her: //www.artcomplexion.no/soknad/

Tilleggsinformasjon om søknad finner du her: //www.artcomplexion.no/soknad/info/

Eller les mer om skolen her: //www.artcomplexion.no/

Du kan også kontakte skolen for en uformell prat på telefon 22 33 30 70 alle hverdager mellom 09.30 og 16.00, eller via e-postadressen post@artcomplexion.no.

 

Bli litt kjent med Jeanette Gjerde Olsen!

Jeanette Gjerde Olsen

Vi ønsker å gi et lite innblikk i noen av de flinke og spennende gjestelærerne vi har innom i løpet av skoleåret. Her får dere møte Jeanette, som underviste årets kull i Fotomakeup. Jeanette er en dyktig og inspirerende artist både som person, og i arbeidet hun gjør. Hun er representert i Pudder Agency, og gjør både editorial og kommersielt arbeid, både i inn og utland. //www.instagram.com/jeanettegjerdeolsen/

Kan du si litt om utdannelsen din?

Jeg har utdannelse fra Toni and Guy i Oslo og London. Art Complexion og Cinema makeup school i Los Angeles.

Kan du ramse opp litt fra din jobbkarrière ?

Har vært innom TV og teater, men jobber hovedsaklig med mote, skjønnhet og mer kommersielle oppdrag. Gjør kampanjer, reklame, magasiner, visninger og undervisning.

Mitt beste makeup-minne:

Alltid gøy å gjøre makeup på modeller man har fulgt over lengre tid, eller å utvikle en look for en artist til fotoopptak eller videoer, men jeg kommer ikke på noe spesifikke minner.. Jeg syns det er gøy å sminke nye ansikter og få frem særtrekkene deres hver gang jeg er på jobb!

Mitt verste makeup-minne:

Har ingen verste makeup minner egentlig.. Har et par morsomme opplevelser med løshår og stiv kuling, men ikke noe jeg kommer på med makeup. Noen la fullt skjegg på meg på et kurs i L.A, men det kan også havne under morsomme øyeblikk..

Mitt beste tips:

Beste tips er god prepp! Skrubb til ansikt og lepper, og masse fuktighet. Da blir sminkeresultatet bedre.

Drømmer du om å utdanne deg til profesjonell makeup artist/stylist?

Du kan komme inn på ulike grunnlag, via formell eller realkompetanse.

Informasjon om hvordan du søker finner du her: //www.artcomplexion.no/soknad/

Du finner tilleggsinformasjon her: //www.artcomplexion.no/soknad/info/

Eller les mer om skolen her: //www.artcomplexion.no/

Om du er usikker på om du fyller kravene for å søke kan du kontakte oss på telefon 22 33 30 70 alle hverdager mellom 09.30 og 16.00 eller via e-postadressen post@artcomplexion.no.

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.