Bransjeuttalelser 

 
Tove-eggen-e1326974997986-276x276.jpg

Tove Eggen

Makeupartist/Stylist
Som tidligere student ved Art Complexion er jeg evig takknemmelig for deres fokus på kreativitet, teknikk og selvstendighet. 7 år senere er det disse kvalitetene som har tillatt meg å jobbe fulltid med noe jeg absolutt elsker- både i Norge og internasjonalt. Tove Eggen, makeupartist, stylist og livsstil journalist / www.iknowthatmagazine.blogspot.com

 
detnye_byline_rubi0001-e1326978607467-276x276.jpg

Rubi Sørvik

Fashion and Beauty Editor for Egmont
Art Complexion ga meg et inspirerende læringsmiljø, med fokus på hvordan man kan ta med seg kunnskapen man tilegner seg ut i arbeidslivet. Målet var å bli best mulige makeupartister, og alt ligger til rette for å bli nettopp det. Min plan var å bruke skolen som et springbrett inn i motebransjen, og det fungerte svært godt. Ettersom Art Complexions lærere er freelance-stylister og makeupartister som jobber innen mote, teater e.l. gir det studentene en gylden mulighet til å skape relasjoner og bygge et nettverk innenfor den sjangeren hver enkelt har lyst til å satse på. Jeg opplevde også lærerne som svært dyktige og kompetente, og villige til å hjelpe studentene videre etter endt utdanning. Jeg ville ikke kommet dit jeg er i dag uten skolen. Art Complexion er nå skolen jeg selv ringer, og anbefaler, dersom det er behov for assistenter til fashionshoots, show eller andre begivenheter.

 
steven5-276x276.jpg

Steven P. Moldskred

Makeupartist Adam & Eva
Da jeg bestemte meg for å flytte til Oslo for å følge makeupartist drømmen ville jeg sikre meg at jeg gikk på den beste makeupartist skolen Norge hadde å by på. Jeg gjorde mye og nøye reasearch og fikk de samme anbefalningene fra alle gang på gang. Art Complexion er en veldig velkjent skole i bransjen, med en utrolig god tyngde og fokus på håndtverket. I tillegg gir Art Complexion muligheten for å utvikle en solid grunnmur og et flott springbrett inn i bransjen og arbeidslivet etterpå. Selv gikk jeg ut våren 2010 og kan ikke beskrive hvor mye det har gitt meg å velge denne skolen. Med god veiledning fra en fantastisk lærerstab/forelesere, samt en god studieplan, ble utviklingskurven veldig høy og spennende. Absolutt det beste valget jeg kunne ha tatt. Nå jobber jeg bla. som prosjektleder og hoved makeupartist for Adam & Eva Norge samt Pro panelist i DMK Cosmetics Norge og freelancer ved siden av. Jeg anbefaler Art Complexion på det sterkeste om man ønsker en god start i bransjen.

 
Anita-276x276.jpg

Anita Parvanova

Makeupartist/Frisør
Jeg er tidligere student ved Art Complexion og var med i det første kullet som gikk ett år i 09/10. Det åpnet mange dører for meg og jeg startet fort med å assistere og få egne oppdrag innenfor tv og mote, som var noe jeg ville jobbe med. I dag jobber jeg som frisør og freelance makeupartist og bruker ofte assistenter fra Art Complexion. Velger du Art Complexion får du kremen av lærere som sitter på verdifull kunnskap innenfor faget og kontakter som vil hjelpe deg godt på vei i karrieren. PS! Anita står bak makeupen i den internasjonale suksessen The Fox av Ylvis.

 
Annette-Polhem-276x308.jpg

Annette Elvhaug

its HAPPENING
Jeg har selv både studert og jobbet på Art Complexion makeup skole og for meg var det viktig å finne det beste studietilbudet. Jeg angrer ikke på valget, og har i ettertid hatt assistenter fra skolen med meg både som makeupartist og innen eventplanlegging – der jeg i dag jobber som daglig leder for its HAPPENING bride & event.

 
Katrine-kvalslund1-276x276.jpg

Katrine Kvalslund

This is PR
Art Complexion har et svært godt rykte i bransjen og ikke minst dyktige lærere. THIS IS PR har selv hatt glede av å få assistenter derifra. En av våre ansatte ble plukket opp hos Art Complexion og er i dag fast ansatt som Showrom koordinator.

 
Storm-Pedersen-276x276.jpg

Storm Pedersen

Stylist
Art Complexion er den skolen som har hatt mest cred i bransjen i veldig mange år, fordi den er grundig og oppdatert i forhold til arbeidslivet etterpå. Jeg har blant annet jobbet som offisiell makeupartist for Loreal Paris, og det med utdanningen min fra Art Complexion.

 
tone-276x276.jpg

Tone Cascampas

Zanzuel og BEKK
Zanzuel & BEKK makeup har samarbeidet med Art Complexion under TV innspillingene av Trinny & Susannah mission Norway. Vi er imponert over skolen og lærernes profesjonalitet, og satte stor pris på samarbeidet som resulterte i et  flott makeup team. Vi har også brukt studenter ved skolen til ulike oppdrag, noe vi garantert vil fortsette med.

 
connie3-276x276.jpg
 

Connie Berg

Fashion Stylist/Editor NYC
Jeg gikk ut av Art Complexion sommeren 2004. Selv om jeg i etterkant har gått bort fra makeup, og bare jobber med styling nå i New York, var Art Complexion en utrolig fin base og begynnelse på et yrkesliv i motebransjen. Det var der jeg begynte å forstå hvordan bransjen fungerte og fikk gode råd om hvordan jeg skulle fortsette min karriere. Ikke bare har Art Complexion dyktige og profesjonelle lærere og et godt satt sammen pensum, men man får også med seg uvurderlige tips, anbefalinger og kontakter som kan hjelpe deg fremover.

thaoprof_straight2-399x567-276x276.jpg

Thao Tran

Makeupartist/Stylist
Art Complexion er skolen bransjen anbefaler og jeg kan selv anbefale Art Complexion på det sterkeste. For min del var Art Complexion det beste valget jeg noen gang har tatt. Jeg gikk ut våren 2011 og tidlig i studiet begynte jeg å assistere og gjøre små jobber som jeg fikk gjennom skolen.

Studieplanen er variert og man får gjennomgått det man trenger som grunnlag for å bli en dyktig makeupartist. Det er dyktige lærere og forelesere som har vært i bransjen lenge. Det at det bare er 1 klasse med studenter hvert år gjør det mulig for lærerne og følge opp hver enkelt student, noe jeg hadde god nytte av gjennom studiet. Det er godt å kunne få råd og støtte av noen som har vært i denne bransjen lenge når man trenger det. I ettertid er jeg veldig glad for de mange mulighetene jeg fikk gjennom Art Complexion og hjelp til å følge drømmen min.

Idag jobber jeg som freelance makeupartist, stylist og kosmetisk dermatologisk sykepleier.

 
Pudder1-400x601-276x276.png

Maren Helly Hansen

Pudder
Pudder er et av norges ledende stylingbyrå, og vi representerer noen av bransjens flinkeste stylister og makeupartister. Et stort flertall av våre mennesker begynte karrieren på Art Complexion. Det har gitt dem en bra start. Skolen er et supert valg hvis du er nysgjerrig på bransjen og yrket!

 
Samira-276x276.jpg

Samira Shahabian

Daglig leder/Style Management
Som tidligere student ved Art Complexion, anbefaler jeg gledelig skolen med deres profesjonelle lærere og innholdsrike pensum.

Etter endt studie i 2005 startet jeg med assistentoppdrag som utviklet meg til en selvstendig stylist, der dørene åpnet seg videre til mote og PR-bransjen etterfulgt av min nåværende posisjon i agenturet Style Management, hvor jeg er daglig leder og agent.

Style Management representerer blant flere av landets fremste stylister, hår/-og makeup-artister. Flere av disse har tidligere studert ved Art Complexion.

Vi har gode erfaringer med å benytte oss av tidligere studenter fra Art Complexion og anbefaler skolen på det varmeste.

 
Bilde-av-Vilde-276x276.jpg

Vilde Bekken

Makeupartist/Frisør
Jeg gikk på Art Complexion i 2014/2015, og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av skole. Jeg var utdannet frisør fra før av, men ville ha makeuputdannelse i tillegg for å kunne ha et større spekter av jobber å velge mellom. På skolen fikk vi lære av de beste i bransjen, og fikk hele veien god veiledning og oppfølging. Lærerne var interesserte, kreative, motiverende og opptatt av å hjelpe oss inn i bransjen og ut i jobb. At skolen tilbyr en så bred læreplan som inneholder både skjønnsminke, fashion, teater og spesialeffekter blant mange andre ting, gjør at man får en innføring i det meste og lettere kan velge hvilken retning man vil gå etter endt skolegang. Vi lærte hvordan bransjen fungerer, og ved å få muligheten til å assistere andre makeupartister i løpet av skoleåret knyttet jeg kontakter som hjalp meg å komme videre. I dag jobber jeg som frilans makeupartist og frisør, for det aller meste med TV og TV drama, men tar også frilansjobber som feks makeup og hår til brud, reklame, foto og show i blant. Jeg elsker å ha morsomme og varierte arbeidsdager og hele tiden ha muligheten til å veksle mellom ulike typer jobber, gjøre nye ting og lære enda mer. Er man villig til å jobbe hardt og stå på hele veien er det nesten ingen begrensninger for hva man kan gjøre, og det er alltid en motivasjon for meg. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kan leve av det jeg liker aller best, og Art Complexion er mye av grunnen til at jeg kan gjøre nettopp dette.

 
Linn-Therese-276x276.jpg

Linn Therese Gaasland

Faglig Leder/Inglot
Det er nå over 10 år siden jeg gikk ut fra Art Complexion, kull 07/08. Jeg fikk anbefalt skolen av min fetter Storm Pedersen, og gikk inn i en kreativ og spennende studiehverdag som passet perfekt for meg. Skolen har et stort nettverk som gjorde at jeg fort kom ut i arbeid etter skolen,- i tillegg fikk jeg knyttet til meg mange viktige kontakter. All den faglige kunnskapen jeg har fått hos Art Complexion har jeg hatt god bruk for i min personlige utvikling og har vært grunnmuren i hele min yrkeskarriere som makeupartist. I dag jobber jeg fulltid som Faglig Leder ved INGLOT og har siden jeg startet opp her, bygget opp den faglige læreplanen for INGLOT sine ansatte og for kursing internt og eksternt. Vi har også hvert år studenter på utplassering i våre INGLOT butikker, og dette er en fin mulighet for dem til å se hvordan bransjen fungerer. Vi får ofte inn i etterkant av utplasseringene, jobbsøknader fra de som har vært hos oss, og det er noe som vi ser på som veldig positivt. Jeg kontakter også skolen når vi trenger nye ansatte til våre butikker og vet av erfaring at de som kommer fra Art Complexion kan jeg stole på når det kommer til kvalitet på arbeid, men også jobbmoral!

 
Stian-Lindgren-276x276.jpg

Stian Lindgren

Brynstylist/Makeupartist
Da jeg skjønte at jeg ville bli makeupartist gjorde jeg nøye research på de ulike skolene Oslo hadde å tilby. Jeg ordnet et møte med Art Complexion og skjønte fort at dette var skolen for meg. Jeg vil absolutt anbefale denne skolen, da lærerne er utrolig dyktige og gir gode og konstruktive tilbakemeldinger hele veien. Underveis i studiet får man all den kunnskapen som trengs for å klare seg ute i bransjen. Skolen samarbeider også tett med bransjen, noe som gir studentene nyttige kontakter å ha etter endt studie. De seneste årene har jeg spesialisert meg mer mot bryn, og jobber i dag hovedsaklig som øyenbrynstylist, men gjør også noe freelance innenfor makeup, bla visninger og private oppdrag slik som red carpet.

 
linda-sande-276x276.jpeg

Linda Sande

Pudder/Stylist
Mitt navn er Linda Sande og jeg var student ved første kullet til Art Complexion i 1990. Allerede da hadde skolen bestemt seg for å bli Norges beste makeup skole med profesjonelle fagfolk fra inn og utland som lærere. Jeg lærte masse, fikk gode venner og følte for første gang at jeg var på rett hylle. Siden den gang har jeg gått vekk fra makeup og jobber i dag kun med styling, men alltid i godt samarbeid med makeupartister som ofte kommer fra Art Complexion.

Jeg har hatt flere assistenter fra Art Complexion, og jeg har vært kjempefornøyd med dem alle sammen. De har tydelig fått god opplæring og forståelse av hvordan bransjen fungerer, noe som er vesentlig for å kunne jobbe seg inn i bransjen. I 2008 var jeg med å starte Pudder Agency, og det går kjempebra! Mange av stylistene/makeupartistene i Pudder er tidligere studenter fra Art Complexion. Jeg mener at Art Complexion er den beste makeup skolen i Norge, og jeg anbefaler den på det varmeste.

 
IMG_4925-276x276.jpg

Linn Jøssang Helgeland

Gevir
Jeg ble anbefalt å gå på Art Complexion av en annen make-up artist og det til tross for at han selv tok utdanningen ved en annen skole. Han hadde god kjennskap og kunnskap om bransjen og mente denne skolen var den beste, en anbefaling jeg er utrolig glad for i dag. Jeg var ferdig utdannet frisør, men kunne ikke veldig mye om sminke og var spent på hva som ventet meg da jeg startet opp. I løpet av studiet ble vi introdusert og opplært i flere spennende måter å jobbe med faget på, alt fra skjønnsminke til spesialeffekter. En annen ting jeg synes var utrolig givende og gøy og som jeg trodde jeg skulle jobbe med, var teatersminke. I dag er jeg medeier og daglig leder hos Gevir hvor jeg jobber som frisør og makeupartist. Hver dag møter jeg flotte mennesker som inspirerer meg til utvikling og å gjøre en god jobb. Å være student ved Art Complexion var både kjekt og utfordrende og vi fikk god veiledning for å oppnå best mulige resultater. I tillegg gir det deg som student muligheten til å møte folk innenfor bransjen som kan være til stor nytte for deg når du skal ut å jobbe etter endt skolegang. Et nyttig tips er å sette seg mål og jobbe hardt for å nå dem!