|  

Kurs

3 mnd. makeupkurs

 
Art Complexion har tilrettelagt dette kurset for de som allerede er i bransjen (frisører, hudpleiere, kosmetikk konsulenter, fotografer m.m), men også for ”folk flest” som ønsker å lære seg mer om makeup.
 
Kurset er på kveldstid over 3 måneder og tar for seg alt fra forberedende kunnskaper som hudpleie og anatomi til teknikker innen makeup faget. Fagfelt vi tar for oss er naturlig skjønnsminke (dagsminke), brudemakeup, makeup til mørk hud, avansert skjønnsminke (til kveldsbruk og fest), periodemakeup fra 20 til 70 tallet og fotomakeup.
 
Kurset starter med teori og basisopplæring av makeupteknikker, produkter og verktøy, samt en rekke demonstrasjoner. Det blir satt av tid til egen praksis, hvorpå hver og en forbereder seg til fotosession der alle skal sminke/style egen modell til fotografering.

 

Oppstart:

I begynnelsen av september og februar

Varighet:

12 uker

Ukedager:

tirsdag og torsdag – kveldstid fra 16.30 til 21.00

Pris:

Kr 23000,-    

 

* kurspakke med makeup og redskaper inngår i prisen 

 

Trykk her for påmeldingsskjema

 

 

 Hårstylingskurs

 

 

Kjell Nordström – frisør og hårstylist med over 20 års erfaring, jobber ved Kutt og ble kåret til Årets Frisør 2000 og Årets Avantgarde Hårstylist 2001, invitererer sammen med Art Complexion til et 10-dagers hårstylingskurs.


Kurset tar for seg både basis stylingteknikker, produkt-og verktøylære, stylingteknikker langt og kort hår, teknikker for krøller, bølger og rett hår, brudeoppsetninger, old fashioned glamour og avantgarde. Kurset er en absolutt nødvendighet om du ønsker å jobbe med hår i tillegg til make-up.

Se søknadsskjema for påmelding eller ring eller send oss en e-post om du ønsker mer informasjon.

 

Tid:

10 dager på kveldstid (evt. helg)

 

Pris:

10000,-

 

Trykk her for påmeldingsskjema


Generelle betingelser

Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

Ved påmelding av 3 mnd. makeupkurs skal 3000,- betales i registreringsavgift – resterende 20000,- betales ved kursstart. 

Hele kursavgiften for hårstylingskurset innbetales ved påmelding. Dersom du skulle være så uheldig å bli syk, vil du bli tilbudt plass ved neste ledige kurs. Kursavgiften vil ikke bli refundert ved sykdom.


Beløpet vil kun bli refundert (minus kr 100,- i adm.gebyr) dersom kurset du har søkt på er fullt, av en eller annen årsak ikke arrangeres, eller om du har søkt på skolen og har fått avslag på denne.


 

Hvordan søker jeg på 3 mnd. makeupkurs og/eller hårstylingskurset?

Print ut/benytt gjeldende påmeldingsskjema og fyll det ut. Betal så registreringsavgift/kursavgiften og legg ved en kvittering fra banken. Det er bindende påmelding ved betaling.

Vennligst før opp kontonummeret ditt på søknadsskjemaet i tilfelle det er nødvendig å refundere kursavgiften.

Vår bankforbindelse er Gjensidige NOR Sparebank, kontonr. 1602.48.80900.

 


Vi har begrenset kapasitet, så her gjelder det å være tidlig ute!