|  

Kurs

Vi planlegger grunnleggende halvårig makeupkurs fra høsten 2009, som vil gå 2 dager i uken på kveldstid. Vi kommer tilbake med ytterligere informasjon senere.

 
Støpekurs

Art Complexion inviterer til et 4-dagers støpekurs/spesialeffekt-kurs!

Julie Clark, anerkjent maskør på Oslo Nye Teater, og med mange års erfaring i faget står for demonstrasjonene og undervisningen.


Kurset er på en måte en videreføring av spesialeffekt-delen vi tilbyr i hovedkurset, og er ypperlig for deg som ønsker å arbeide innen film, tv, videoproduksjon, teater, reklame og foto. Du trenger ingen forkunnskaper.

Dette vil utvide kompetansen din, og gi deg en ekstra fordel i bransjen.


Støpekurset inkluderer material-og verktøylære, avstøpning av øre og nese, etterstøping og modellering, positiv og negativ støping, hvordan man lager løsdeler i varmskum, demonstrasjon av ansikstavstøpning, påliming og innsminkning av de løse delene.

 Kurset blir holdt på Oslo Nye Teater

Du har mulighet for å melde deg på dette allerede nå. Se søknadsskjema for påmelding.

 


Hårstylingskurs

Kjell Nordström – frisør og hårstylist med over 20 års erfaring, jobber ved Kutt og ble kåret til Årets Frisør 2000 og Årets Avantgarde Hårstylist 2001, invitererer sammen med Art Complexion til et 10-dagers hårstylingskurs.


Kurset tar for seg både basis stylingteknikker, produkt-og verktøylære, stylingteknikker langt og kort hår, teknikker for krøller, bølger og rett hår, brudeoppsetninger, old fashioned glamour og avantgarde. Kurset er en absolutt nødvendighet om du ønsker å jobbe med hår i tillegg til make-up.

Se søknadsskjema for påmelding eller ring eller send oss en e-post om du ønsker mer informasjon.

 

 

Gjelder begge kort-kursene:

Det er bindende påmelding, og kursavgiften innbetales samtidig med registreringsavgiften til skolens hovedkurs.

Dersom du skulle være så uheldig å bli syk, vil du bli tilbudt plass ved neste ledige kurs. Kursavgiften vil ikke bli refundert ved sykdom.


Beløpet vil kun bli refundert (minus kr 100,- i adm.gebyr) dersom kurset du har søkt på er fullt, av en eller annen årsak ikke arrangeres, eller om du har søkt på hovedkurset og har fått avslag på dette.


Ingen av kortkursene er forpliktende dersom du får avslag på hovedkurset, men det er fullt mulig å søke på kortkursene uten å søke på hovedkurset.

 

 

Hvordan søker jeg på støpekurset og/eller hårstylingskurset?

Print ut/benytt søknadsskjemaet, og kryss av for hvilke(t) kortkurs det gjelder. Dersom du kun ønsker å søke på kortkurs, vennligst kontakt skolen for egne skjemaer for dette.

Det er bindende påmelding ved betaling. Legg ved kopi av innbetaling på de(t) kurset/kursene du har meldt deg på.

Vennligst før opp kontonummeret ditt på søknadsskjemaet i tilfelle det er nødvendig å refundere kursavgiften.

Vår bankforbindelse er Gjensidige NOR Sparebank, kontonr. 1602.48.80900.

 


Vi har begrenset kapasitet, så her gjelder det å være tidlig ute!