|  

Lærere

 

 

Tor Erik Sørensen: Hudpleie

Er utdannet hudpleier og makeup artist. Jobber for Dermanor.

 

Thomas Saenger: Fargelære og anatomi

Anerkjent kunstmaler med utdannelse fra Kunstakademiet og med mange utstillinger bak seg, bl.a Høstutstillingen, F15, Galleri Wang og Kunstakademiet i Malmø. Thomas har lang fartstid med undervisning. 

 

Igor Meyer: Skjønnhetsforedrag og motivasjon

 Igor har mer enn 20 års erfaring med makeup (spesielt i filmbransjen), hår og kroppsmaling. Jobber nå mest med foredrag, veiledning, seminarer og som konferansier. Igor brenner for å tydeliggjøre for elevene hvilket potensiale de har, og lære dem hvordan de kan være sin egen motivator, øke sin selvtillit og oppnå suksess.  www.igormeyer.com

 


Cecilie Hauge: Motehistorie og markedsføring

Utdannet makeup-artist, med universitetsbakgrunn i psykologi, sosiologi, kunsthistorie og fotografi. Jobber nå som skjønnhetsansvarlig i magasinene Det Nye/Makeup og Hår. Arbeider også som freelanser. For øvrig har Cecilie jobbet på Art Complexion som assisterende rektor og faglærer.

 


Julie Christine Botnen: Styling og Fashion aktuell

Kreativ og fremadstormende makeup-artist og stylist. Jobber i Det Nye som skjønnhetsjournalist. Har sin utdannelse fra Art Complexion og London College of Fashion.

 

Victoria Pernille Willhelmsen Walderstøen: Søm og redesign

Victoria er utdannet ved Esmod, og jobber mye som stylist for diverse magasiner. I tillegg har hun hatt større produksjoner alene og i samarbeid med Tommy Løland, der hun bl.a har stått for kostymene.

 

Kjell Nordström: Hårstyling og Photoshop

Er hårstylist og frisør ved Jojo & Friends. Har lang og bred erfaring innen moteverdenen. Er i tillegg kreativ ansvarlig hårstylist for Sebastian. Et mulititalent som også underviser i photoshop.

 


Julie Clark: Spesialeffekter

Sminkør/maskør ved Oslo Nye teater, jobber mye med reklamefilmer og kortfilmer. Har i tillegg hatt make-up regien på noen spillefilmer, bl.a. den siste Olsenbanden-serien. En av de beste i Norge innen spesialeffekter.

 


Siw Järbyn: Litt om film

Siw er sminkør og maskør, og har jobbet med film-, fjernsyn- og teatersminke i 40 år. Hadde sjefsansvaret for sminken på ”Jakten på nyresteinen” og vært maskør på andre kjente filmer som f. eks ”Ronja Røverdatter” og ”Det største i verden”.

 

Stig Wedvik: Karakterer og parykk-knyting
Er maskør/parykkmaker ved Det Norske Teatret. Han har tidligere jobbet ved Nationaltheatret og hatt ansvaret for sminke og hår i flere show, farser og musikaler. Stig jobber også mye med TV, reklamefilm og foto.


Sigve Aspelund: Fotolære og Fotosession

Denne anerkjente fotografen har studio på Grünerløkka i Oslo. Han har over 10 års fartstid i bransjen og er en av Norges mest prisvinnende reklamefotografer. Sigve formidler detaljer på en stilsikker og ren måte. Sjekk ut hans portefolio på www.tinagent.com

 Skolen består for øvrig av:


Bedriftsinnehaver/Bedriftsleder: Catrine Wilsbeck

Utdannet på Complections i London i 1986-87. Catrine startet Art Complexion i 1990, og var på denne tiden en av Norges mest anerkjente og brukte makeup artister.

 Kreativ leder/Faglærer: Annette Elvhaug

Utdannet makeupartist fra Art Complexion, har i tillegg en bachelor i markedskommunikasjon fra BI. Har i flere år vært makeup ansvarlig for Oslo Fashion Week. Jobber også mye frilans, har bl.a gjort 55DSL visninger i Italia, Moods of Norway katalogen og div. cover og serier for magasiner som Cosmopolitan, Henne, Det Nye, Makeup m.m. www.annetteelvhaug.com

 


Produktansvarlig/Faglærer: Hanne Christophersen

Utdannet makeupartist fra Art Complexion. Har erfaring fra div. frilans oppdrag som visninger, OFW, Tv-produksjoner (f.eks Ylvis møter veggen), reklamefilmer m.m. Har god erfaring med Air Brush fra produksjoner i TvNorge. Har i tillegg vært fast assistent for Kjell Nordstrøm i en lengre periode.

 

 

Pedagogisk ansvarlig/Faglærer: Camilla Kobbevik

Utdannet pedagog og makeupartist. Har selv gått på Art Complexion og har tidligere jobbet på pressebyrået – Polhem. Hennes rolle på Art Complexion er, i tillegg til undervisning, å jobbe tett med faglærerne for å utvikle den pedagogiske oppbygningen av skolens pensum m.m.

 


Våre samarbeidspartnere :

 

Under fotosession på slutten av skoleåret, benytter vi oss av modeller fra

Heartbreak/Pholk og Team

Ta gjerne en kikk på nettsidene deres:
www.heartbreak.no
www.pholk.no
www.teammodels.no