|  

Nyhetesbrev
 
 
Art Complexion makeupskole høst 2009
 
 
Vi har gleden av å introdusere vårt nye studietilbud som starter høsten 2009. Vårt halvårige studie går nå over til å bli ettårig, og vil med dette bli Norges mest helhetlige skoletilbud innen makeup og sminkør faget. Ønsket vårt er å kvalitetssikre studiet, samt heve kompetansenivået til hver enkelt student.
 
Denne prosessen har medført til at vi nå har blitt fagskolegodkjent av NOKUT (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) som er et kvalitetsstempel i seg selv. Dette betyr også at vi er støttet av Lånekassen og kan tilby hver enkelt student finansiering av studiet.
 
Det vil fra høsten av bli flere fag på timeplanen og vi vil gå dypere inn i hvert enkelt fag. I tillegg vil det bli satt av mer tid til praksis, og det legges vekt på at den enkelte student skal få god tid til å utvikle seg og bli mer sikker innen hvert emne. Vi ønsker å skape trygge studenter som er engasjerte, motiverte og klare for å møte bransjen når den tid kommer.
 
Vi er stolte av å kunne presentere nye fag som; manicure til foto, søm og redesign, airbrush, rettsmedisin, støp av løse deler (spfx), tamburering av bart, filmkarakterer og generelt mer omfattende undervisning innen film og tv.
 
I tillegg har vi videreutviklet og utvidet nært sagt alle våre tidligere
fagområder, blant annet fagområdet fotomakeup hvor vi har lagt inn reklame/portrett, tv/video makeup hvor også show sminke til tv og tv-karakterer blir vektlagt. Fagene er nå mer konkret rettet mot det markedet du skal inn på etter endt skolegang.
 
Studiet blir fra høsten av basert på flere store gruppearbeid, der arbeidene (show, kortfilm) blir evaluert av folk i den aktuelle bransjen. I tillegg til dette arrangerer skolen salong dager, hvor studenten får praktisert skjønnsminke på ”vanlige mennesker”. Dette kan være i forbindelse med arrangementer der vedkommende ønsker å ta seg godt ut, eller gi veiledningstimer i bruk av farger og teknikker.
 
På slutten av året har studentene 4 dagers utplassering. Disse utplasseringsplassene kan være institusjoner som Den Norske Opera, TVNorge, Hotell Cæsar, magasinene Det Nye, Woman og Cosmopolitan, evt. salongvirksomhet og frilans assistering.
 
I tillegg til dette vil klassens beste student bli belønnet med en ukes praksisjobb i Det Nye. Dette er en utmerket måte å komme i kontakt med bransjen på og vil være et flott springbrett til en fremtidig karriere innen makeup og styling.
 
 
 
Følg med på websiden vår fremover for oppdateringer og nyheter.
 
 
 
 
Vi gleder oss til høsten og ser frem imot en helt ny skole!