Hårstylingkurs

Kuset holdes av Lars Eriksen Eitran, frilans hårstylist med bakgrunn og frisørutdannelse fra Adam og Eva. Etter 12 år i Adam og Eva konsernet, der han blant annet også var en av artistene på det nasjonale teamet til Redken, fikk han i 2017 muligheten til å begynne som ambassadør for AVEDA Nordic. Lars jobber daglig med foto-opptak, magasiner, kursing og div prosjekter og visninger innen både mote og kunst. Gjennom en årrekke har han vært teamleder under Oslo Fashion Week, Oslo Trend og i de senere år, med Oslo Runway. Lars er representert av StyleManagement og jobber både nasjonalt og internasjonalt. Han har en passion for faget sitt, er innovativ og fremtidsrettet og er kontinuerlig opptatt av utvikling, like mye for dem han holder kurs for som hos seg selv.

Kurset tar for seg både basis stylingteknikker, produkt-og verktøylære, stylingteknikker langt og kort hår, teknikker for krøller, bølger og rett hår, brudeoppsetninger, old fashioned glamour og avantgarde. Kurset er en absolutt nødvendighet om du ønsker å jobbe med hår i tillegg til make-up.

Vi blander teori med demonstrasjoner og har work-shops. Målsetningen er å gi en grundig opplæring i ulike hårstylingsteknikker, men også lære bort selvstendige arbeidsmetoder. Selvsagt byr kurset på en masse inspirasjon! 

Det blir satt av flere dager til egen praksis, hvorpå hver og en forbereder seg til ”eksamen” under profesjonell veiledning av en profesjonell hårstylist.

Siste kurskveld skal alle style hår, legge makeup og gjøre full styling av egen modell til fotografering. Fotograferingen foregår på skolen med egen, profesjonell fotograf. Det blir avslutningsfest med utdeling av egne bilder og kursbevis.

NB. For de av deltagerne som ikke føler seg kompetente nok til å legge makeup, vil en ekstern utøver av makeup faget stå til disposisjon når makeupen skal legges.

Tid: 10 dager på kveldstid.

Vi arrangerer to kurs i året, et på høsten og et på våren. Disse går over to kvelder i uken.

Pris: 10000,- inkl. kurspakke.

Se påmeldingsskjema for påmelding eller ring eller send oss en e-post om du ønsker mer informasjon.
      

Påmelding:

(Dette skjemaet benyttes dersom du kun søker på hårkurset og ikke skolen) Fyll ut påmeldingskjemaet og send til Art Complexion, Rådhusgt. 30, 0151 Oslo. Det er bindende påmelding ved betaling av kurset. Ved sykdom vil du få tilbudt plass ved neste kurs. Kursavgiften vil ikke bli refundert. Dersom kurset er fullt, vil beløpet tilbakebetales minus kr 100,- i adm.gebyr. Ved påmelding, kryss av for hvilket kurs du ønsker å melde deg på – høst eller vår, og innbetal kursavgiften til bank på kontonummer 1602 48 80900. Kopi av kvittering vedlegges påmeldingsskjema.


Jeg bekrefter at jeg ønsker å gå på hårstylingskurs ved Art Complexion, og at kursavgiften er innbetalt i sin helhet til kontonummer 1602 48 80900.

      

Velkommen til oss

Art Complexion er makeupskolen bransjen anbefaler! Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på 22 33 30 70.
Følg oss på facebook og instagram for oppdateringer og inspirasjon. @artcomplexion.

Copyright © 2013 Art Complexion
Vi tar personvern på alvor.