Hårstylingkurs

helgekurs_hårstyling_ hår.jpg

Art Complexion Makeup Skole arrangerer helgekurs i samarbeid med frisør og hårstylist Malin Wallin. Kurset vil gå over tre helger, og finne sted i Art Complexions lokaler i Rådhusgata 30. Det er valgfritt om man ønsker å delta på alle kurs, men velger man å følge alle tre, vil dette tilsammen gi en bred nok kompetanse til å kunne håndtere en hverdag som hårstylist, samtidig som det vil gi et komplett hårstylingskit.

Påmeldingskjema finner du nederst i teksten.

Alle kurs inkluderer ulike kurspakker med ulike produkter og verktøy, som totalt blir et fullt hårstylingskit. Ta gjerne med personlige varmeverktøy, da vi har et begrenset antall krølltenger, rettetenger og hårfønere til utlån på kurset.

Besøk Malins instagram og ta en titt på hennes inspirerende arbeider!

  • FUNDAMENTALS – FÅ ALL BASis-KUNnSKAP FOR Å KUNNE JOBBE MED HÅR   

Lær deg å anvende ulike børster for prepp, teknikker for volum, ulike krøller/ waves, ponytails og buns. Basiskunskaper i ulike fletteteknikker.

Kriterier for deltagelse: Åpent for alle, både nybegynnere og frisører.

Dato:

28.03 kl. 09.30 – 17.00

29.03: kl. 09.30 – 16.00

Pris: 2500 kr

Kurspakke: Startkit av hårbørster, klyper og fire hårprodukter fra Keune.

  • HAIRUP & BRIDAL HAIR 

Lær deg å se former, mestre basen for ulike oppsett, hvordan du avanserer og tilpasser til personen du har i stolen. Fletter og twist til oppsett, og hvordan man fester assecoarer, slør og hårnåler.

Kriterier for deltagelse: Frisør, har tatt “Fundamentals”, eller har kompetanse i grunnleggende hårstylingsteknikker og produktkunnskap fra tidligere. 

Dato:

25.04 kl. 09.30 – 17.00

26.04: kl. 09.30 – 16.00

Pris: 2500 kr

Kurspakke: Startkit for håroppsett med spisskam, børste, klyper og fire hårprodukter fra Keune.

  • SESSION EDITORIAL HAIRSTYLING + MINI PHOTOSHOOT 

Lær deg avanserte stylingteknikker, og hvordan du tenker utenfor rammene. Avanserte fletteteknikker, hvordan man enkelt kan feste løshår, og hvordan man jobber med varmeverktøy og produkter for å skape en editorial finish.

Kriterier for deltagelse: Frisør, har deltatt på “Fundamentals” og “Hairup & Bridal Hair”, eller har bred kompetanse i hårstylingsteknikker og produktkunnskap fra tidligere.

Dato:

30.05 kl. 09.30 – 17.00

31.05: kl. 09.30 – 16.00

Pris: 3000 kr

Kurspakke: Startkit av fire produkter for editorial styling fra Keune.

Name