Hudkonsulent

Hudkonsulent 5.jpg

NYHET!

I samarbeid med Hudkonsulent Akademiet, kan vi nå tilby en 3 måneders nettbasert Hudkonsulent utdanning inkludert i studieavgiften. Dette kan taes samtidig med at du går på Art Complexion eller innen 8 måneder etter studieslutt. Å være student hos oss vil med andre ord bety at du får både en utdannelse innen profesjonell makeup og en utdannelse innen hudpleiefaget. 

Som utdannet Hudkonsulent og Makeupartist vil du ha en unik mulighet til å jobbe tverrfaglig da kunnskap om hud, hudtyper og hudprodukter er viktige områder å ha kjennskap til for å kunne utføre en mest mulig perfekt makeup, i hvilken som helst setting. Dette kan være seg i møte med klienter, modeller eller skuespillere. Vi har alltid hatt fokus på hudpleie i vårt studietilbud, men å styrke denne delen ytterligere, vil være med på å styrke makeupfaget i sin helhet.

Som utdannet Hudkonsulent gjennom Art Complexion, vil du i tillegg til å kunne jobbe med alle typer av makeup, jobbe med produktsalg innen hud-og skjønnhetsindustrien som ansatt i parfymeri, Bodyshop og lignende, på apotek, helsekost eller i nettbutikk som selger makeup og hudpleieprodukter.

Behovet for utdannede og profesjonelle hudkonsulenter i skjønnhetsbransjen er en sterkt voksende trend, ikke bare utenfor landets grenser, men også her i Norge. Da er god kunnskap og oppdatert kompetanse avgjørende for de som ønsker å jobbe med veiledning og produktsalg innen hele spekteret av hud og skjønnhetsbransjen.

Utdanningen koster normalt 23.500, men vil være inkludert i skolens totale studieavgift på 140.000,-

Påmelding skjer i løpet av skoletiden på Art Complexion.

Utdanningen er ikke obligatorisk, men et flott tilbud og supplement til makeupartist faget.

Besøk Hudkonsulent Akademiets hjemmeside.

Les om SMA Makeup Academy

Les litt om karrieremuligheter etter Art Complexion.