Karrieremuligheter

karrieremuligheter.jpg
 
 
 

Lyst til å lære mer, utvikle kreativiteten din og få profesjonell opplæring i de ulike makeup-teknikkene som gir fundamentet for en karriere som makeupartist/stylist?

Vi kan love deg et spennende, morsomt og til tider krevende studieår hvor du vil få en bratt og inspirerende læringskurve. Undervisning og veiledning skjer ved skolens dyktige lærere i samarbeid med eksterne forelesere, flere av dem i spennende posisjoner som makeupartist og beslektede yrker. Mange av foreleserne la grunnlaget for sine karrierer ved å gå Art Complexion Makeup Skole, en skole som nå er i sitt 30. driftsår. 

Velg Norges ledende fagskole, bli makeupartist.

Art Complexion har opparbeidet et meget godt navn i bransjen, noe som skyldes undervisningsopplegget, den personlige oppfølgingen og suksessen til tidligere studenter. Produksjonsselskaper, stylister, tv-bransjen, fotografer og teatre har mange år med gode erfaringer etter å ha gitt  jobber og oppdrag til talentene som kommer ut fra Art Complexion. Vi blir alltid stolte når vi blir positivt omtalt av fagfolk med tyngde og respekt, og det er også derfor vi trygt omtaler oss selv som skolen bransjen anbefaler.

Gode lærere, personlig veiledning og oppfølging er helt avgjørende for at du skal bli god i makeupfagene og lykkes med en karriere i bransjen; derfor tilbyr vi kun en klasse med maks 30 studenter i året. Å gå på Art Complexion skal og må være eksklusivt for at vi skal kunne følge opp hver enkelt student med den kvalitet vi ønsker.

Skolen har vært fagskolegodkjent av NOKUT (nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) siden 2009, noe som betyr at den støttes av Lånekassen.

Er du fortsatt interessert, gå til søknadsskjemaet. 

 
 

 
 

Dette sier våre tidligere studenter:

Stian Lindgren
Brynsstylist på Brow Rehabs Flagshipsalong + freelanceoppdrag Makeup/red carpet

“For første gang i livet var skole gøy; spennende læringsmiljø og morsom undervisning med utstrakt bruk av workshops og eksterne lærekrefter. Engasjerende undervisning med dyktige lærere, et godt springbrett inn i bransjen.”

Christina Sørlie
Frisør i salong, fast assistent for makeupartist Linda Wickmann
Har gjort hår og makeup på reklamefilminnspillinger

“Lærte mange forskjellige teknikker i tillegg til at jeg fikk en god, individuell veiledning. Veldig nyttig år hvor jeg fikk gode kontakter og en vei inn i bransjen.”

Sunniva Lønsethagen
Assisterende butikksjef, Inglot as

“Året på Art Complexion ga mye mer kunnskap og forståelse enn forventet. Møtte mange innflytelsesrike personer og fikk ofte dra på oppdrag. Det beste med skolen var alle de forskjellige makeup-uttrykkene vi lærte.”

Anette Rose Flittig Larsen
Sales Manager, Kicks, Steen & Strøm

“Det beste var det gode samarbeidet med, og oppfølgingen fra, lærerne. Jeg utviklet meg mye, blant annet gjennom å få prøve meg på shoots og småjobber mens jeg gikk på skolen.”

Samantha Alkema
Nettopp utdannet maskør- og parykkmaker, Den Norske Opera og Ballet

“Lærerne på Art Complexion er dyktige til å se hver enkelt student. Jeg visste ikke at man kunne få jobb som maskedesigner og parykkmaker før jeg ble utplassert på Operaen. Lærerne mente at dette passet for meg, og det var midt i blinken.”

Sara Krog
Beauty advisor, L’Oréal Norge as

“Veldig inspirerende læringsmiljø med varierte og spennende foredrag og mye praksis. Jeg fikk mye kunnskap om makeup og hudpleie som jeg har god nytte av i jobben min. Fikk også mange gode venner og et godt nettverk i bransjen.”

Anniken Aarvik
Freelance Makeupartist

“Lærte utrolig mye i løpet av året på Art Complexion. Fikk spennende utplassering på musikkvideo, noe som igjen førte til at jeg fikk oppdraget som sminkør på en spillefilm med 44 innspillingsdager. Har også samarbeidet med den finske YouTuberen Salla Yli-Luopa. Har hatt stor bruk for alt jeg lærte på skolen!”