Kantlinje

Kurspakken

Skolens makeup og hårprodukter

På Art Complexion benytter vi oss av flere ulike leverandører innen makeup – Dette fordi vi mener de forskjellige merkene har sine spesialiteter. Lærerne ved skolen jobber aktivt frilans, og tester hele tiden ut nye produkter. På denne måten får de førstehåndskjennskap til hva som eksisterer på markedet og hva som utmerker seg. Det er svært sjelden at et helt sortiment er å foretrekke. I tillegg mener vi det er like viktig at studenten får anledning til å bli kjent med forskjellige makeup merker.

SEBASTIAN hårprodukter er utviklet av og for stylister gjennom mer enn 20 år. Begynnelsen var et platecover med Barbra Streisand og en krepptang. Pr. i dag blir hårprodukter fra Sebastian brukt av frisører over hele verden.

Teatersminke leveres fra VISAGE MAKEUP STORE som fører kvalitetssminke fra flere ledende produsenter innen tv, film og teatersminke samt et godt utvalg av øyenvipper, kroppssminke, bartevoks, pensler og parykker.

BEN NYE er et kjent make-up artist merke i USA, og Art Complexion importerer dette merket selv. Flotte farger og et imponerende spekter av produkter kombinert med lang fartstid i bransjen sikrer kvaliteten.

Fra landets største parfymerikjede, ESTHÉTIQUE, tar vi inn bl.a. MACs anerkjente foundations. Disse har vi valgt til kurspakken fordi den er svært godt egnet til både kropp og ansikt.

MAKE UP STORE er nytt i Norge, og tilbyr lekre farger og spennende produkter til den lekne make-up artist. Leverandøren tilbyr et stort og spenstig sortiment

COSMEDIC – GLO MINERALS er en leverandør av mineral makeup, noe som bare blir mer og mer populært på grunn av sine naturlige egenskaper.

DERMANOR – ID MINERALS er også en leverandør innen mineral makeup, og er et velkjent merke for mange.

Rabattordninger

  • Esthetique på GlassMagasinet gir 20% avslag til alle studenter med gyldig skolebevis
  • Visage Makeup Store gir 10% til alle studenter og ferdigutdannede makeupartister
Kantlinje