Lærere

 
Marthe-Hesvik-profil-308x308.png

Marthe Hesvik

Faglærer
Marthe underviser i teamer innenfor emnene videregående makeupteknikker, mote og trender. Hun er utdannet makeupartist fra Art Complexion. Marthe er freelance makeupartist og journalist i magasinet Kamille. Marthe jobber både i Norge og New York og har de siste fire sesongene jobbet på New York Fashion Week. På Art Complexion makeup skole underviser hun i temaene makeup til foto, fashion aktuell og styling.

Her kan du finne ut litt mer om Marthe: 

https://www.instagram.com/marthehesvik/

 
malin-308x308.jpg

Malin Åsard Wallin

Faglærer
Malin underviser i hårstyling, som ligger under emnene korrigerende makeup, historie, mote og trender. Hun startet sin karriere hos Toni & Guy og videreutdannet seg til frisør og hårstylist gjennom Toni & Guy i London. Malin er style director på Escape Hairdressing & Barbershop, og er kjent i bransjen som spesialist på fletteteknikker. Malin er i tillegg freelance hårstylist og holder bl.a. seminarer med L’Oreal i editorial styling.

Titt gjerne innom Malins instagram: 

//www.instagram.com/mmalinwallin/

 
June-agneta-Myren-308x308.jpg

June Agneta Myrèn

Faglærer
June underviser i temaer innenfor emnene makeup til TV/film/scene og støttefag. Hun har sin makeupartist utdannelse fra Make up Manic hvor hun også utdannet seg innenfor spesialeffekter. June har i tillegg svennebrev som frisør.  Hun har jobbet på Folketeateret, Oslo Nye Teater og Det Norske Teatret. I tillegg til å være freelance har hun jobbet på såpeserien Hotel Cæsar som sminkesjef, vært makeup- og hårdesigner på Neste Sommer, Meglerne, Kielergata, Vikingane sesong 3, Fjols til Fjells, En får væra som en er, Karsten og Petra og Halvbroren. På Art Complexion makeup skole underviser hun i temaene karakterer til TV, film og foto samt litt om film/kortfilm/reklame.

Her kan du finne ut litt mer om June: 

//www.imdb.com/name/nm3590362/

 
Tiiu-308x308.jpg

Tiiu Luht

Faglærer
Tiiu underviser i temaer innenfor emnene makeup til TV/film/scene og støttefag. Hun er utdannet maskør og parykkmaker fra Talinn i Estland, hvor hun også etterhvert etablerte sin egen maskørskole. En god del av hennes tidligere elever jobber fremdeles i dag som sminkører og maskører, ikke bare i Estland, men også i USA og Australia og er høyt verdsatt innen sin profesjon. Gjennom sin dyktighet og sine høye krav til yrket som maskør og parykkmaker, har Tiiu gjennom årene blitt hyret inn som maskør til kostbare produksjoner innen teater, opera, ballett og musikal rundt om på de store scener i Europa, der i blant Berlin, Munchen og Wien. Hun har jobbet med maskedesign på over 100 produksjoner og har de siste 10 årene holdt til på Den Norske Opera og Ballett. Her har hun blant annet stått for opplæring av nye maskørlærlinger. På Art Complexion underviser Tiiu i temaene karakterer til teater, teatersminke og tamburering av bart.

 
Fanney.jpg

Fanney Antonsdóttir

Faglærer
Fanney underviser i temaer innenfor emnet makeup til TV/film/scene. Hun har utdannelsen sin fra The Icelandic Academy of arts, Danmarks Designskole og Nordisk Institutt for Scene og Studio, og har deltatt med forskjellige kunstverk ved blant annet Skandinavisk Hus i New York. Fanny lager proteseapplikasjoner og SFX-effekter, som brukes i teater, film og reklame. På Art Complexion makeup skole underviser hun i temaet spesialeffekter og støp.

Besøk gjerne Fanneys hjemmeside for å få et større innblikk i noe av alt det spennende hun driver med:

https://fanneyantonsdottir.com/home.html

 
Vilde-Bekken1-308x308.jpg

Vilde Bekken

Faglærer
Vilde underviser i temaer innenfor emnet videregående makeupteknikker. Hun har svennebrev som frisør og er utdannet makeupartist fra Art Complexion makeup skole. I tillegg til å jobbe som freelance makeupartist jobber Vilde mye for NRK. I NRK har hun blant annet jobbet med Melodi Grand Prix, Idrettsgallaen, P3gull, TV-aksjonen, Nobels fredspris, Lindmo og mange av NRKs faste programmer. På Art Complexion makeup skole underviser Vilde i temaet showsminke til TV og video.

Her kan du bli litt bedre kjent med Vilde: https://www.instagram.com/vildebekken/

 

Anette schive

Faglærer

Anette underviser i temaene fotolære og photoshop innenfor emnet støttefag. Hun jobber som fotograf og retusjør, og er utdannet i fotojournalistikk ved Høgskolen i Oslo. Nå jobber hun hovedsakelig med Mote og Beauty.

Her kan du se noen av Anettes vakre og stemningsfulle arbeider: 

https://www.instagram.com/anette_schive/

 

Veronica von Clemm

Faglærer

Veronica von Clemm er fotograf, og tar bilder til skolens prosjektoppgaver og workshops. Veronica har sin utdannelse fra Parsons School of Design og Norges Kreative Fagskole. Hun har spesialisert seg innenfor mote og skjønnhet, og jobber freelance både i Norge og New York. Veronica har hatt bildene sine publisert i Vogue UK, L’Officiel India, FEMALE magazine, SVA magazine, Costume, PS:Magasin m.m. 

Besøk Veronicas hjemmeside for å se hennes spennende arbeider:

https://www.veronicavonclemm.com/

Annette-Polhem-276x308.jpg

Annette Elvhaug

Faglærer
Annette Elvhaug underviser i temaer under emnet Markedsføring. Annette er daglig leder og gründer av firmaet its HAPPENING bride & event. Annette var tidligere leder på Polhem PR hvor hun hadde ansvar for promotering, organisering og gjennomføring av ulike lanseringer, pressevisninger, moteshow, mm. Hennes bakgrunn er fra Norges Markedshøyskole (BI) og Art Complexion Makeup skole. På Art Complexion makeup skole underviser Annette i temaene yrkesteori og kundebehandlig samt kommunikasjon.

Besøk gjerne siden: //www.itshappening.no/

 
Ole-Martin-Halvorsen-308x308.jpg

Ole Martin Halvorsen

Faglærer
Ole Martin Halvorsen er en av skolens fotografer og tar bilder både til prosjektoppgaver og avsluttende eksamen/fotosession. I tillegg underviser han i emnet støttefag. Han har spesialisert seg innen reklame og mote, både nasjonalt og internasjonalt. På sin merittliste har han klienter som Nylon, Maybelline New York, Superga, Gosh, SVA Magazine, STYLEmag og mange flere. På Art Complexion underviser Ole Martin i temaene photoshop og lyssetting.

Besøk Ole Martins nettside for å se arbeidene hans:

//www.olemartinhalvorsen.no/