Drømmer du om å bli make-up artist?

Nyhet!
Art Complexion planlegger kveldskurs fra
august 2005. Ring Cecilie på 22 33 30 70 for
mer informasjon.


Vi kan hjelpe deg å oppfylle drømmen din
Art Complexion er Norges ledende make-up skole, og med 14 års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss et profesjonelt totalkonsept og kan tilby en helhetlig grunnleggende utdanning innen make-up faget.

Vi er skolen bransjen anbefaler!
Art Complexion har ved å satse seriøst, fått tildelt både respekt og anerkjennelse av mange ledende magasiner, fotografer, tv-selskaper og teatre. Dette er vi stolte av, i og med at det er bransjer og mennesker med lang erfaring og med stor tyngde. Dette er også grunnen til at vi sier at vi er «Skolen bransjen anbefaler!».

Markedet trenger make-up artister!
Som make-up artist, er det mange retninger man kan velge etter endt utdannelse. Noen ønsker å jobbe fast som for eksempel maskør i et teater, sminkør i en Tv-kanal, som make-up konsulent for et kosmetikkfirma eller som moteansvarlig i et motemagasin. Andre igjen vil jobbe frilans med motereportasjer, musikkvideoer, reklamefoto, reklamefilm, spillefilm – eller kanskje arrangere egne make-up kurs. Svært ofte har vi hatt kosmetologer, frisører og fotografer m.fl. som har hatt ønske om å komplettere faget sitt med en make-up utdannelse. Mulighetene er mange og mangfoldige!