Kantlinje

3 mnd makeupkurs

Art Complexion har tilrettelagt dette kurset for de som allerede er i bransjen (frisører, hudpleiere, kosmetikk konsulenter, fotografer m.m), men også for “folk flest” som ønsker å lære seg mer om makeup.

Kurset er på kveldstid over 3 måneder og tar for seg alt fra forberedende kunnskaper som hudpleie, fargelære og anatomi til teknikker innen makeup faget.

Fagfelt vi tar for oss er naturlig skjønnsminke (dagsminke), brudemakeup, makeup for voksen hud, makeup til menn og barn, makeup for mørk hud, avansert skjønnsminke (til kveldsbruk og fest), periodemakeup fra 20 til 70 tallet og fotomakeup.

Kurset starter med teori og basisopplæring av makeupteknikker, produkter og verktøy, samt en rekke demonstrasjoner. Det blir satt av tid til egen praksis, hvorpå hver og en forbereder seg til fotosession der alle skal sminke/style egen modell til fotografering. Fotograferingen foregår på skolen med egen, profesjonell fotograf.

Oppstart: I begynnelsen av september og februar, førstkommende makeup kurs er 01.02.2011  

Varighet: 12 uker  

Ukedager: tirsdag og torsdag – kveldstid fra 16.30 til 21.00

Pris: Kr 23000,-  (kurspakke med makeup og redskaper inngår i prisen)  

Rabattordninger: Er dere fire eller flere i en gruppe fra en salong/bedrift som melder seg på, får dere et avslag på kr 3000 ,- i prisen (pr. pers).

Kantlinje