Om Skolen

Hvem er vi?
Art Complexion Make-up Skole ble grunnlagt høsten 1990, og er det første profesjonelle make-up senter i Norge. Skolen har som målsetting å gi en grunnleggende opplæring i forskjellige make-up teknikker beregnet på folk som har lyst til å gjøre make-up artist-yrket til en levevei. Dette er med andre ord et tilbud til deg som ønsker en karriere som profesjonell make-up artist/stylist.

Hvor er vi?
Adressen vår er Rådhusgaten 30 i Oslo. Vi holder til i lyse og fine lokaler på Christiania Torv, rett ved Akershus Festning. Skolen er lett tilgjengelig fra all kollektivtrafikk, både buss, trikk og t-bane.

klikk her for kart

NB! Inngang fra Christiania Torv

Lokalene våre
Skolen består av et undervisningsrom, hvor alle demonstrasjoner og teoretisk undervisning vil foregå,samt et praksisrom der elevene øver og praktiserer. Praksisrommet har ti plasser med speil, bord og justérbare stoler, samt dagslys- og kveldslys-lamper.

Hver elev får også tilgang til hvert sitt låsbare skap. Vi har også et hyggelig kjøkken med kokeplate, mikrobølgeovn og vannkoker, samt litt skapplass der man kan oppbevare mat. Elevene har tilgang til kjøleskap. I tillegg til dette, har vi en resepsjon med diverse blader og et bibliotek med mange relevante bøker, samt selvsagt et toalett.

Hvorfor velge Art Complexion?

Vi er skolen bransjen anbefaler!