Skolen

hjemmeside-skolen.jpg
 

Art Complexion Makeup Skole ble grunnlagt høsten 1990, og er den første profesjonelle makeup skolen i Norge. Skolen er liten, men miljøet er stort. Samholdet blant studentene og skolens lærere er tett og positivt og fokuset er alltid rettet mot å få frem det beste i hver enkelt student.

Vi har som målsetting å gi en grunnleggende opplæring i forskjellige makeup-teknikker beregnet på folk som har lyst til å gjøre makeupartist yrket til en levevei. Dette er med andre ord et tilbud til deg som ønsker en karriere som profesjonell makeupartist/stylist.

Skolen ble fagskolegodkjent av NOKUT (nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) som ettårig makeup skole i 2009, og dermed også støttet av Lånekassen.

Vi er skolen bransjen anbefaler!

Art Complexion er Norges ledende makeup skole, og med over 28 års erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss et profesjonelt totalkonsept og ved å satse seriøst, fått tildelt både respekt og anerkjennelse av mange ledende magasiner, fotografer, tv-selskaper og teatre. Dette er vi stolte av, i og med at det er bransjer og mennesker med lang erfaring og med stor tyngde. Dette er også grunnen til at vi sier at vi er “Skolen bransjen anbefaler!”. Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med bransjen før du velger skole.

Vi tilbyr kun en klasse med maks 30 studenter i året, noe som gir oss muligheten til å følge opp hver enkelt student. Dette er for oss svært viktig for å holde kvaliteten på studiet på topp.

Vi ønsker også å informere om at alle bildene du ser på vår hjemmeside er gjort av våre tidligere studenter og er et samarbeide mellom Art Complexion, EB models, Team Models, og fotografene Ole Martin Halvorsen og Veronica von Clemm. Ingen av skolens bilder er kjøpt eksternt.

Kom gjerne innom for en titt! Ring oss på 22333070 og avtal en tid.

Skolen ligger sentralt til i Rådhusgaten 30, i Oslo. Vi holder til i lyse og koselige lokaler på Christiania Torv, rett ved Akershus Festning.

Skolen er lett tilgjengelig fra all kollektivtrafikk, både buss, trikk og t-bane.

NB! Inngang fra Christiania Torv

Skolens samarbeidspartnere

Esmod Oslo – Skolenes studenter samarbeider på prosjektoppgaver. Skolene utveksler sensorer.

SoFI (School of Fashion Industry) – Skolenes studenter samarbeider på prosjektoppgaver.

Adam og Eva skolen – Vi utveksler relevant informasjon med hverandre, og er tilgjengelig ved ulike skole events og eventuelle show.

Southampton Solent University –  Studentene kan om de vil, starte rett på andre året innen Makeup and Hair Design og få en bachelor i dette.

MAC Cosmetics – Art Complexion har et offisielt samarbeid med MAC Cosmetics. Blant annet får studentene mulighet til å søke om prokort, produkter fra MAC i kurspakken og skolen får profesjonelle forelesere fra MAC teamet.

EB models – Til oppgaver, eksamen og fotosessions.

Team Models – Til oppgaver, eksamen og fotosessions.

MAC Cosmetics, NYX, Sweed Lashes, Inglot, Ben Nye, Nilens Jord, Zanzuel, Mii Cosmetics, Jane Iredale, Makeup Mekka – Er alle makeupmerker som enten sponser skolen med produkter og/eller er med i studentens kurspakke. Fra noen av merkene kommer også en representant som holder demo for studentene.