SMA Makeup Academy

SMA Makeup AcademySMA Makeup Academy

NYHET!

Vi har inngått samarbeide med SMA Makeup Academy, Asias største og mest anerkjente makeupartist skole i Thailand!

Hva betyr dette? Jo, det betyr at våre studenter eksklusivt kan få muligheten til et 2 måneders internship, avd Bangkok- noe som i utgangspunktet er forbeholdt kun de som har deltatt på deres Master Makeup Artistry Program eller tilsvarende. I løpet av den tiden man er intern i Bangkok, vil man også få anledning til å ta masterclass innen kreativ makeup, et av akademiets mest etterspurte kurs.

SMA Makeup Academy er Asias største makeupskole med avdelinger i Bangkok, New Delhi, Pune og Yangon. Det drives av vår tidligere student Hilde Marie Johansen og Eva Bartels Thomsen, og har siden oppstarten i 2013 vært en stor suksess. De er selv dyktige makeupartister med lang fartstid fra Oslo og København, og Hilde er i tillegg utdannet klesdesigner. Hun har jobbet med verdenskjente fotografer som Manuel Libres Librodo, Kenvin Pinardy, Erich Caparas, Gerbie Pabilonia og Katherine Lyndia. Hilde har også jobbet med Hollywood-stylisten Rocky Gathercole som bla designer klær for Katy Perry, Taylor Swift, Jennifer Lopez og Britney Spears. I tillegg til å undervise selv, blir instruktører flydd inn fra hele verden for å bidra med sine kunnskaper. Og det at de nylig ble kåret som en av top 20 makeup skoler i verden av amerikanske Cosset Moi, gjør at anerkjente  world wide makeupartister slik som ukrainske Julia Voron, kommer mer enn gjerne tilbake for å undervise for dem.

Ved juletider hvert år tar Hilde turen hjem til Norge, og da er planen at hun også skal begynne å besøke oss. På Art Complexion vil hun fortelle om hverdagen på SMA Makeup Academy og hva jobben som intern går ut på, vise bilder og videoer fra skolen, og ikke minst gjøre det hun er aller dyktigst på-holde en av sine kreative demonstrasjoner!

Internship i Bangkok med masterclass inkludert, vil være forbeholdt de studenter som spesielt utmerker seg gjennom skoleåret og som ikke nøler med å ta en slik utfordring dette er. Flyreise og bo vil bli betalt av Art Complexion. Internship, masterclass og makeup vil bli gitt av SMA Makeup Academy.

Besøk SMA Makeup Academys hjemmeside.

Les om Hudkonsulent utdanningen.

Les litt om karrieremuligheter etter Art Complexion.