Studiepakken

studiepakken.jpg
 

Skolens makeup og hårprodukter

På Art Complexion benytter vi oss av flere ulike leverandører innen makeup og hår. Dette fordi vi mener de forskjellige merkene har sine spesialiteter. Lærerne ved skolen jobber aktivt frilans, og tester hele tiden ut nye produkter. På denne måten får de førstehåndskjennskap til hva som eksisterer på markedet og hva som utmerker seg. Det er svært sjelden at et helt sortiment er å foretrekkeI tillegg mener vi det er like viktig at studenten får anledning til å bli kjent med forskjellige makeup merker og hår produkter.

MAC, Inglot, Nilens Jord, Jane Iredale, Sweed Lashes, Maybelline, The balm, Paris Berlin, Make Up For Ever og NYX er noen av makeup merkene vi bruker innenfor skjønnsminke. Vi velger det beste fra hvert merke og tilpasser kurspakken fra år til år. Makeupen har høy kvalitet og er godt egnet til både kropp og ansikt. Noen av produktene er mineralbasert og kjent for sine gode foundations og godt pigmenterte øyenskygger.

Teatersminke og SFX leveres fra Visage Makeup Store  og Neill’s Materials, som begge fører kvalitetssminke fra flere ledende produsenter innen TV, film og teater. Merkene som brukes er blant annet Ben Nye, Kryolan og Premier Products Inc.

Aveda, Oway og Sebastian er hårprodukter brukt av frisører og stylister over hele verden og som vi benytter oss av her på skolen.Rabattordninger

  • MAC Cosmetics gir 20% rabatt til studenter som søker om prokort.

  • Visage Makeup Store gir 10% til alle studenter og ferdigutdannede makeupartister.

  • Inglot gir 20% til alle studentene med gyldig skolebevis.